Micsoda felvétel: Így nézett ki évekkel ezelőtt Friderikusz Sándor és Varnus Xavér

orgonaművész retro fiatal Varnus Xavér Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két híresség egy régi televíziós felvételt nézve nosztalgiázott, melyen jókat nevettek.

Friderikusz Sándor és Varnus Xavér azon lamentáltak, hogyan lett ekkora sztár az orgonaművész. A műsorvezető állítja: abban a hitben élt, hogy ő csinált széles körben ismert embert barátjából, ennek örömére pedig megnézték azt a felvételt, amely akkor készült, amikor Xavér a televízióban debütált.

„Édes kis huncutkák" – nevetett fel Friderikusz meglátva Xavér akkori frizuráját.

Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBalázs Klári: "Miért csináljuk, ha nem kenyérre kell? Ezért!"http://www.life.hu/sztarok/20151005-korda-gyorgy-enekesert-es-balazs-klari-enekesnoert-megorul-a-kozonseg-tombolnak-a-koncertjeiken.htmlKorda György és felesége szinte felrobbantotta a színpadot hétvégi fellépésén, a városligeti Oktoberfesten. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Varga Győző majdnem megríkatta Havas Henriket a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-varga-gyozo-a-tv2-sztraban-sztar-adasaban-majdnem-megsiratta-havas-henrik-zsuritagot.htmlAz Irigy hónaljmirigy tagja, Takáts Tamás bőrében brillírozott a Sztárban sztárban és produkciójától meghatódott a zsűritag. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huWolf Kati magára kapta Varga Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-wolf-kati-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-magara-kapta-varga-viktor-enekest.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Varga Viktort öltötte magára az énekesnő, aki zseniálisan hozta az extravagáns énekes formát. TV + Sztárok--Nyári Alíz Freddie Mercuryvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-nyari-aliz-enekesno-a-tv2-sztraban-sztar-szereploje-tokeletes-freddie-mercuryva-valtozott.htmlA nyári lányok tökéletes előadása tartolt a Sztrában sztár vasárnapi adásában. Sőt élő adásban, profin kezelte a bakit Nyári Alíz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.