Hihetetlen! Kozso csodát tett egy kisbabával

Forrás: Origo -
kisbaba csoda bevásárlóközpont Kozso énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes egy Pest környéki bevásárlóközpontban olyan élményt élt át, melyben már rég volt része. Elmondása szerint hatalmas pozitív erőkkel találkozott, melyek segítségével egy kisgyerek a szeme láttára kezdett el járni.

Kozso korábban azzal magyarázta a gyógyulását, hogy az angyalok a segítségére voltak. Nemrég egy nem mindennapi eset történt a sztárral, aki ezeknek az energiáknak tulajdonítja a történet kimenetelét - írja a Bors.

Forrás: Origo

"Sétáltam a bevásárlóközpontban, amikor a lábam mellett megpillantottam egy dobozt, amiben mozgott valami. Először azt hittem, egy állat, de csak utána vettem észre, hogy egy apró gyermek ül a dobozban. Lehajoltam hozzá, beszéltem neki, és hatalmas mosollyal viszonozta a közeledésem. Amikor előkerültek a szülei, sírni kezdett. De valahányszor visszafordult hozzám, elöntötte a boldogság. Ezt követően pedig egész egyszerűen felállt, és menni kezdett, pedig korábban nem járt. Ismét átélhettem a csodát, és a kis apróság szülei is látták mindezt" - mondta a lapnak Kozsó.

Kozso kétszer sírta el magát interjú közben

Kozso nagyon nehéz időszakon van túl. Az énekes több agyi érműtét után lebénult és beszélni sem tudott. Majdnem egy évig lábadozott, újra meg kellett tanulnia járni és beszélni, közben rettenetesen lefogyott. Az átélt szörnyűségek hatására elég érzékeny lett és sokszor elsírja magát.
Hegyi Barbarának szenvedélye a motorozáshttp://www.life.hu/sztarok/20151005-hegyi-barbara-szineszno-szenvedelye-a-motorozas.htmlA színészkedés mellett szakácskönyveket ír, de másik hobbija is van: imád motorozni. TV + Sztárok--Durva produkcióval indít szombaton a Hungary's Got Talenthttp://www.life.hu/sztarok/20151005-extrem-szereplovel-indit-szombaton-a-hungary-s-got-talent-poharevo-imi-nem-kimeli-majd-a-nezoket.htmlNem gondoltuk volna, hogy az üveget evő bácsi produkciója bekerül majd a műsorba, de úgy tűnik, a szerkesztők nem kímélik a nézőket. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHavas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huImádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--Hoppá! Brad Pitt-tel pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-marci-gabi-es-lali-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploi-brad-pittel-pozoltak.htmlMarci, Gabi és Lali Brad Pitt mellé csapódott. Büszkén osztották meg a menő fotót közösségi oldalukon.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.