Zámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjén

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu -
gála Zámbó Jimmy emlékkoncert fellépő Peter Srámek Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.

A Csepeli Munkásotthonban emlékeztek meg a 2001. január 2-án meghalt királyról. Elsőként a legismertebb Jimmy-hasonmás, a szlovák Peter Srámek lépett színpadra, aki kacér előadásával és csípőmozgásával már az első tíz percben rekedt sikítozásra ösztönözte a közönséget.

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

A buli később sem laposodott el, sőt a csepeli közönségnek nem kisebb zenészek énekeltek és zenéltek, mint Szigeti Ferenc, Lakatos Krisztián, Bangó Marika, Zoltán Erika, Csongrádi Kata, Madár Vera,Turi Lajos, Takáts Máté, Palmer Izsák, Csordás Tibi, és tiszteletét tette Charlie is – írja a Bors.

A fő attrakciónak számító Zámbó Krisztián fellépése azonban elmaradt. A lap munkatársai telefonon érték utol az örököst másnap reggel: „Minden évben ott voltam, idén először sajnos ki kellett hagynom, ami miatt nagyon szomorú vagyok. Lekötöttem egy fellépést pont aznapra, de akkor még nem tudtuk, hogy a gála is akkor lesz. Már nem tudtam lemondani, és nem is értem volna oda, mert több száz kilométerre vagyok még most is a fővárostól” - mesélte a női hangon sipákoló sztár.

A Jimmy Hotelben fog főzni Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián szakácsiskolába szeretne járni, hogy az éneklés mellett a Jimmy Hotel séfje is lehessen. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Bréking! Kulcsár Edina újabb tévéműsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ujabb-musort-kapott-es-vamos-erika-oldalan-vezeti-majd-a-testor.htmlEgészségmegőrző műsorban kapott műsorvezetői feladatott a szépségkirálynő, akinek ezzel minden álma valóra vált. TV + Sztárok--Csodás produkciója ellenére kiesett a Sztárban sztárból Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csodas-produkcioja-ellenere-kiesett-a-sztarban-sztarbol-bebe.htmlRengeteg nagyszerű produkciót láthattunk a TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában. Egy valakinek persze most is búcsúznia kellett. TV + Sztárok--Imádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Helyke cickók, gyantázott láb: Szőke diszkókirálynővé vált Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csonka-andras-szoke-diszkokiralynove-valtozott-a-sztarban-sztarban.htmlA Life.hu sztárszerzője igazán különleges produkciót adott elő vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorának második alkalmával. És még azt is hagyta, hogy legyantázzák a lábát. TV + Sztárok--Csobot Adél Angela Merkellé öregedett a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csobot-adel-enekesno-eveket-oregedett-a-tv2-sztraban-sztar-adasban-amikor-aradszky-laszlo-borebe.htmlA mosolygós énekesnő a Sztrában sztár adásában hatalmas átváltozáson ment át. Kicsit Angela Merkelesre vette a figurát.TV + Sztárok--Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.