Lagzi Lajcsi új lemeze egyelőre nem kerül a boltokba

Forrás: RTL Sajtóklub -
Galambos Lajos album börtön lemez Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész legújabb albumát egy rendezvényen osztották ki, ám mielőtt a boltokba került volna, Lajcsi börtönbe került.

A 2004-es „Elmegyek" óta a zenész nem adott ki albumot, idén szeptemberre azonban új mulatós korongot ígért a blogján. A lemez szeptember 19-én, egy céges rendezvényen jelent meg. Annak a cégnek az eseményén, amely az album kiadását is támogatta. Az étrend-kiegészítőt forgalmazó társaság reklámarca ugyanis Lajcsi, aki 33 kilós fogyását ennek a készítménynek köszönte – írja a Bors.

Forrás: RTL Sajtóklub

„Semmit nem változtat a viszonyunkon Lajcsi gazdasági ügye. Attól elhatárolódunk, mert mi csak pozitív dolgokat kaptunk tőle (...) Lajcsi az akaraterejével rengeteg embernek mutatott példát, sok módszert kipróbált, de a legtöbb hatástalan maradt. Ezért is akartunk neki segíteni. Elismert, népszerű ember, a cégünknek is jelentős forgalomnövekedést hozott" – mondta a lapnak a termék forgalmazójának hálózati igazgatója.

A zenész ígérte, hogy hamarosan ingyenesen elérhetővé teszi új albumát, de ezt már nem tudta teljesíteni. A megjelenés után három nappal jött a hír, hogy őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.