Robbie Williams kritika interjú sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű zenész az utóbbi két évtized egyik legsikeresebb előadója, aki már hetvenhétmillió eladott lemezzel büszkélkedhet. Azonban úgy tűnik, hogy a sztár a mai napig nem elégedett önmagával.

A Take That egykori tagja az elmúlt években megjárt pár elvonót, és a karrierje is igen hullámzónak mondható. Az egyik amerikai lapnak adott interjújában elmondta, hogy ő bizony végigjárta a ranglétrát, de a mai napig nem elégedett az előadóművészi teljesítményével. A rajongók ledöbbentek a sztár nyilatkozatán - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

"Mindig is tudtam, és mondtam is, hogy én nem vagyok se jó énekes, se profi táncos. Amikor kiteszik a képemet a plakátokra, az emberek rögtön rohannak és megveszik a jegyet a koncertemre, de a mai napig nem értem, hogy miért" - mondta Robbie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.