Kökény Attila kisfia, Lalika édesapja nyomdokaiba lépett

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
kisfiú Kökény Attila duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila kisfia, Lalika ugyan még csak kilenc éves, de máris édesapja nyomdokaiba lépett! Apja és fia már együtt duetteztek, és egy karácsonyi meglepetéssel is készülnek.

Kökény Attila régóta játszik zongorán és életét a zene, az éneklés tölti ki. Úgy tűnik, hogy kisfia, a kilenc éves Lalika édesapja nyomdokaiba lép: évek óta zongorázni tanul és nemrégiben énekelni is elkezdett.

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

„Lalika az utóbbi időben sok dalt velem együtt tanult meg. Felfigyeltünk rá, hogy milyen tisztán, szépen és aranyosan énekel, ezért a zongoratanulás mellett énekórákra is beírattuk. Mivel zenész családból származunk, a testvéreim és az unokatestvéreim is zenélnek, énekelnek, így nem meglepő, hogy a kisfiam is erre a pályára készül. Amit az énektanárával tanul, azt otthon együtt gyakoroljuk" – mesélte a büszke édesapa. Azt is elárulta, hogy kisfiával akadnak közös kedvenceik is, mint például Michael Jackson vagy Céline Dion.

„Korábban már énekeltünk együtt duettet Lalikával: többször előadtuk Tóth Vera egyik dalát" – mondta el Attila, és azt is elárulta, hogy karácsony alkalmából valószínűleg ismét együtt dolgoznak az ifjabb Kökénnyel. Egy ünnepi dalt énekelnek, amelyhez szeretnének majd egy közös klipet is forgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.