Hoppá! Befotózott valaki Lola lábai közé: Fotó!

énekesnő Lola Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb Kylie Jenner, majd pedig Dukai Regina fényképezett be a lábai közé. Most pedig Lola. Felmeül a kérdés, hogy miért?

Érdekes képeket készítenek mostanában magukról a hírességek. Kicsi terpesz, szexi cucc, és egy merész lábszelfi. Most a szépséges énekesnő is beállt a sorba:

Forrás: Instagram/lolamusicofficial
Kárász Róbert a világsztárt, Sophia Lorent ostromolja http://www.life.hu/sztarok/20151008-karasz-robert-egy-vilagsztart-sophia-lorent-ostromol-tole-is-macit-szeretne.htmlKárász Robi nagy fába vágta a fejszéjét, építkezik. Nem saját házat hoz tető alá, hanem az egykori szebb napokat megélt Vörösmarty mozit újítja fel. A csupasz falak, a jelenleg szétvert épület lett a második irodája. TV + Sztárok--Bögyös playboy ikrek – gondolnád hogy elrontották a plasztikájukat?http://www.life.hu/sztarok/20151008-hugh-hefner-odavolt-a-dogos-bogyos-playboy-ikrekert-akinek-plasztikai-mutetjeiket-elrontottak.htmlHugh Hefner odavolt a szőke szépségekért és mindkettőjükkel együtt élt a hatalmas orgiáiról híres playboy házban. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egyre kerekebb a popsija: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151008-gaspar-evelin-ma-ket-szexi-kepet-is-szallitott-nekunk.htmlGáspár Evelin edzeni is volt ma, és újnak tűnő, dögös frizuráját is megjáratta a luxuskocsiban. TV + Sztárok--Kökény Attila kisfia, Lalika édesapja nyomdokaiba lépett http://www.life.hu/sztarok/20151008-kokeny-attila-kisfia-lalika-edesapja-nyomdokaiba-lepett-duetteznek.htmlKökény Attila kisfia, Lalika ugyan még csak kilenc éves, de máris édesapja nyomdokaiba lépett! Apja és fia már együtt duetteztek, és egy karácsonyi meglepetéssel is készülnek. TV + Sztárok--Kökény Attila kisfia, Lalika édesapja nyomdokaiba lépett http://www.life.hu/sztarok/20151008-kokeny-attila-kisfia-lalika-edesapja-nyomdokaiba-lepett-duetteznek.htmlKökény Attila kisfia, Lalika ugyan még csak kilenc éves, de máris édesapja nyomdokaiba lépett! Apja és fia már együtt duetteztek, és egy karácsonyi meglepetéssel is készülnek. TV + Sztárok--Rondácska és öreg a kutyusod? Most sorozatsztár lehet!http://www.life.hu/sztarok/20151008-a-baratok-kozbe-csunya-kutyat-keresnek-szerepelni.htmlAz RTL-nek óriási ajánlata van csúnyácska, idős kutyák számára. A Barátok közt szereplői közé keresnek egy ilyen adottságokkal rendelkező ebet. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.