Döbbenetes! Saját kezével ölte meg kétéves kisfiát az üzletember

Forrás: Facebook/Philippe Graffart -
gyilkosság halál Szingapúr kisfiú tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A belga férfi brutális módon végzet a saját kisfiával. A történtek megrázták a közvéleményt, hiszen a férfi már egy jó ideje harcolt a felségével a gyermekelhelyezés ügyében. 

A Szingapúrban élő Phillipe Graffart gyilkosság vádjával vette őrizetbe a rendőrség. A férfi egy pénzügyi befektetésekkel foglalkozó cég vezetőjeként dolgozott, és a munkatársai szerint soha nem volt agresszív velük. A 41 éves üzletember a hírek szerint hétfőn éjjel az otthonukban megkínozta, majd megfojtotta a fiát, Keyrant - írja a New Straits Times.

Philippe Graffart és a kisfia egy közös képen Forrás: Facebook/Philippe Graffart

A gyerek nyakán több fojtásnyomot, a testén pedig zúzódásokat találtak, mely arra enged következtetni, hogy Graffart puszta kézzel követte el a rémes tettet. Jelenleg Changi börtönének pszichiátriai osztályán tartják megfigyelés alatt, de a tettének indítékai még nem derültek ki. A feleségével már régóta húzódó vita van köztük a fiú elhelyezésének ügyében. A férfi Facebook-oldala tele van Keryannal közös képekkel, így sokan ezért sem értik, mi történhetett. Amennyiben bűnösnek ítélik, a bíróság akár az ottani törvények értelmében halálra is ítélheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.