Hungary's Got Talent táncos zombi koreográfia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talentben Lálszló Martin produkciójától eldobtuk az agyunkat - ilyen durva tánckoreográfiát még sosem láttunk.

A műsor után azonnal kifagattuk a különleges adotságokkal rendlekező táncost, aki arról is vallott, mihez kezdene a pénznyerménnyel, ha ő lenne a tehetségkutató győztese.

Forrás: RTL Klub

„Ez egy különleges korreográfia, amit kifejezetten a Hungary's Got Talentre készítettem. A popping stílust képviselem, ezt táncolom 5-6 éve. Michael Jackson is így tolta a fellépései alkalmával" – kezdte a fiú, aki elmesélte, a tánc mellett, mi tölti ki az életét.

„Táncolok és mellette suliba járok, informatikát tanulok. A szünetekben is, ha csak tíz szabad percem van, azonnal táncolok és gyakorlok" – mondta Martin, aki bevallotta, mire költené a nyereményt, ha estleg ő nyerném meg a Hungary's Got Talentet.

"Nyitnék egy tánciskolát, és abba fektetném a pénzemet, a többit pedig félretenném."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.