magyar válogatott Kis Grófo feröeri fociválogatott foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"No roxa áj, te vagy itt a király" - így szól Kis Grófo nótájának egy sora. A magyar fociválogatott tagjai pedig valóban nagy királyok, és ezt meg is ünnepelték, természetesen a Grófó-nótával.

Csütörtök este a magyar válogatott 2-1-re győzött a feröeri csapat ellen. Így az EB-selejtezőn a csoportbeli minimum harmadik hely a magyaroké. A csapat már az öltözőben elkezdte az ünneplést, Kis Grófo óriási slágerével.

Elhunyt Nemeskürty István íróhttp://www.life.hu/news/20151009-nemeskurty-istvan-iro-irodalom-es-filmtortenesz-elhunyt.htmlÉletének 91. évében meghalt Nemeskürty István. A Széchenyi-díjas és Kossuth-nagydíjas írót, irodalom- és filmtörténészt csütörtök este érte a halál – írja az Origo. NewsMáris előkerült a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákjáthttp://www.life.hu/news/20151007-tom-hanks-diakigazolvanyt-talalt-es-mostanra-elokerult-a-tulajdonos-lany.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját. Mostanra meg lett a lány is.NewsOrigoA GPS tévedése miatt mészárolták le a házaspárthttp://www.life.hu/news/20151008-a-gps-tevedese-miatt-meszaroltak-le-a-hazaspart-rio-de-janeiroban.htmlA tengerpart helyett Rio de Janeiro legveszélyesebb környékére irányította az idős házaspárt a GPS – szörnyű tragédia lett a vége.News--Háromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Játék közben fulladt meg az ikerpárhttp://www.life.hu/news/20151008-jatek-kozben-fulladt-meg-az-ikerpar-bahreinben.htmlEgy bahraini család otthonában szörnyű tragédia történt: az egyedül játszó gyerekek vízbe fulladtak. News--Döbbenetes! Saját kezével ölte meg kétéves kisfiát az üzletember http://www.life.hu/news/20151008-puszta-kezzel-olte-meg-a-sajat-fiat-a-belga-uzletember.htmlA belga férfi brutális módon végzet a saját kisfiával. A történtek megrázták a közvéleményt, hiszen a férfi már egy jó ideje harcolt a felségével a gyermekelhelyezés ügyében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.