Andy Vajna: "Soha nem vettem Galambos Lajos lakóparkjában ingatlant"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
lakópark ingatlan Andy Vajna Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi állítólag korábban büszkén nyilatkozott arról, hogy Andy Vajna is vásárolt tőle egy ingatlant – a producer azonban ezt tagadja.

Az áramlopás vádjával letartóztatott Lagzi Lajcsinak egy 2008 júniusában, a kemma.hu-nak tett nyilatkozatát kereste elő a Blikk, melyben arról mesélt, hogy Andy Vajna is vásárolt tőle ingatlant.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Mindig nagy figyelmet fordítottam a környezetvédelemre, úgy érzem, egy korszerűen gondolkodó embernél ez alap. A Boglárka apartmanház építését is a környezettudatosság jellemzi. A házak alapozása már tart, az értékesítését is megkezdtük, büszke vagyok arra, hogy Andy Vajna is vásárolt egyet. Az ismert hol­lywoodi producer, az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosa korábban soha nem járt Tatán, amikor ellátogatott hozzám, nagyon megtetszett neki a város” – állította akkor Lajcsi az internetes oldalnak.

A Blikk riportere Andy Vajnát is megkereste az üggyel kapcsolatban, hogy megkérdezze: megvan-e még a szóban forgó ingatlanja. „A hír nem igaz. A szóban forgó lakóparkban nem vásároltam ingatlant. Soha nem is volt szó erről, a lakópark létezéséről az újságokból értesültem” – nyilatkozta a producer.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul

Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett, hanem dörzsölt üzletemberként is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.