Szörnyű tragédia rázta meg a kínai Csungking városát. Az egyik metróállomás mozgólépcsőjének szalagkorlátja magával rántott, és a padlóhoz szorított egy négyéves kisfiút, aki az eset következtében a helyszínen meghalt.

Pár hónappal ezelőtt ugyancsak Kínában egy édesanya halt meg, amikor az egyik lépcsőpanel hirtelen kiesett a helyéről, az asszony lezuhant, de annyi lélekjelenléte még volt, hogy fiát előrelökte, így megmentve az életét. A mostani eset azért is sokkoló, mert az édesanyának, és a fiú testvérének végig kellett nézni a gyermek haláltusáját. - írja a Daily Mail.  

Forrás: Thinkstock

Bár a lépcsőt azonnal leállították, és a mentők is hamar a helyszínre értek, már nem tudtak segíteni a fiún. Az eddigi hírek alapján nem mechanikai hiba okozta a történteket.

Véres baleset: bedarálta egy kutya lábát a mozgólépcső
Egy átlagos reggelnek indult, véres baleset lett belőle. Egy szemtanú, Bettina a közösségi oldalán osztotta meg, amit látott: hangos vonyítás, rémült sikolyok és vér. Bettina a 3-as metrón utazott, amikor tanúja volt egy végzetes tragédiának, aminek egy kutya esett áldozatul. Bettina az egész történetet kiírta a Facebookra, ahol már csaknem 8 ezren osztották meg.