Horgas Eszter Hungary's Got Talent Csuja Imre Kovács Patrícia tehetségkutató Pumped Gabo linczényi márkó zombi RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent első adásában láthattunk Pumped Gabo-hasonmást, káromkodó versmondót, sőt még egy zombi is megelevenedett a színpadon. Az biztos, hogy az RTL Klub show-műsorának színesebbnél-színesebb mezőnyétől mindenkinek tátva maradt a szája.

A Hungary's Got Talent egy igazi csemegével indított, mághozzá az izompacsirta, zumba táncot járó, Pumped Gabóhoz hasonlító, Péterrel. Fenékrázás ide vagy oda - nekünk egy ugráló rajzfilmfigura jutott eszünkbe róla. „Voltam már zumbán, az tud nagyon férfias lenni, de ez most hidegen hagyott" – mondta Horgas Eszter. Márkó csak annyit jegyzett meg, hogy Csuja Imre kipróbálhatná Péter csípőrázását, de a színész nem vállakozott a mutatványra.

A show a pulykaboncoló henteslánnyal folytatódott, aki egy hatalmas pulykatetemet csontozott ki. Balázs a produkciója láttán csak annyit mondott: „Imádom, hogy szürreális ez a műsor".
Márkó védelmébe vette a lányt: „Bármikor megnézném még egyszer".

Forrás: RTL Klub

Természetesen feltűnt pohárevő Imink is, akinek vérfagyasztó előadásáról, már többször beszámoltunk a Life.hu-n, és megcsodálhattunk Juni Emese légtornász produkcióját, aki az életét kockáztatva pörgött a levegőben.

Forrás: RTL Klub

A zsűriben tökéletes működik a kémia. Csuja Imrét imádtuk, amikor a szünetben, a kanapén Horgas Eszternek elmagyarázta, hogyan rétegződik a szalonna a lecsóban, a fuvolaművész pedig szemet rebegtetve hallagatta a színész előadását.

A műsor egyik lélegzetelállító produkciója, az ugráló és repkedő táncosok a WallKings voltak, akiket a zsűri is és a közönség is percekig tapsolt. „Nagyon gyorsan váltjátok egymást a lukakban, az jutott eszmebe, hogy olyanok vagytok, mint a szorgos darazsak" – mosolygott Márkó.

Az ELTE filozófia szakáról érkezeő Viktor produkciójától megállt a levegő a stúdióban. A fiú a Belga egyik dalszövegét adta elő, ami tele van kőkemény káromkodásokkal. „Megmondom őszintén, volt benne humor, de ebben ennyi van, ez egy egyszeri geg" – mondta Márkó. A fiú mielőtt távozott volna bevallotta, fogadásból jött el és a fogadás tárgya, egy Ady-kötet volt, ezen jót derült a zsűri.

A Life.hu kedvencei

A zombiként táncoló László Martin előadása egyszerre volt profi és látványos. Nálunk ő vitte el a maximális pontszámot. A zsűri pedig egységesen hörögte a produkció után, hogy: Igen.

Forrás: RTL Klub

Pécsi Virág Veronika megható történetét pedig megkönnyeztük. A lányt elhagyta édesanyja és neki szeretett volna dalával bizonyítani. A zsűri, az énekes produkciója után, azon lamentálgatott, vajon ilyenkor a szívére vagy az eszére kell-e hallgatnia egy ítésznek.

Schiwert-Takács László: „Castingban elég jók vagyunk"

A Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztője már komoly rutinnal rendelkezik, ha castingokról van szó. Az X-Faktor és a Csillag születik évadok után, már zsigerből megérzi, kiből lesz sztár, ki az, aki elnyerheti a nézők kegyeit. A vele készült interjút a Life.hu-n oldvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.