Tizenhárom éves eltűnt kislányt keres a rendőrség

Forrás: Police.hu -
Baranya megye iskola rendőrség eltűnt gyerek kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi Tímea Márta október 5-én reggel elindult az iskolába, de már nem érkezett meg, és azóta életjelet sem adott magáról. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított az ügyben.  

A gyermek felkutatására tett kísérletek eddig nem szolgáltak eredménnyel. A lány körülbelül 155-160 centiméter magas, normál testalkatú. Hosszú barna haja van, a szeme szintén barna színű. Az eltűnésekor rózsaszín, kapucnis felsőt, és fekete nadrágot viselt, rózsaszín tornacipővel - írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.