Bandinception: Két Csonka Pici is énekelt a Sztárban sztárban

Forrás: TV2 -
Sztárban sztár Peter Srámek Csonka András előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A játékbeli vetélytársa, Csonka András bőrébe bújt Péter Srámek. Nem maradt el a higanymozgás!

Göndör séró, higanymozgás, Állj meg, kislány - Minden megvolt, ami egy régi Csonka Bandi nótához kellett. Peter Srámek egyenesen Csonka Andrástól tanulta meg a koreográfiát a fergeteges produkcióhoz. A zsűri minden tagja 8 pontra értékelte az előadást.

Forrás: TV2

"Pelenkában" és műfenékkel nyomta Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csobot-adel-nicki-minajkent-a-sztarban-sztarban.htmlCsobot Adélról már csak egy dolgot hiányolt a Sztárban sztár zsűrije: a nagyobb feneket. TV + Sztárok--Azta! Baby Gabi akkorát énekelt, hogy csak bámulunkhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-baby-gabi-akkorat-enekelt-hogy-csak-bamulunk.htmlSinead O'Connor dalait és énektechnikáját nagyon nehéz utánozni, hiszen egyedülálló és karakteres. Baby Gabinak azonban sikerült. TV + Sztárok--BulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"http://www.life.hu/sztarok/20151006-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-lagzi-lajcsi-balint-antonia-rekasi-karoly.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Izgi! Közülük párbajozik majd valakivel Király Viktor a The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-adam-levine-csapata-a-the-voiceban-kiraly-viktor-is-benne-van.htmlA héten kezdődnek az amerikai The Voice párbajai. Király Viktornak a Team Adam többi tagjával kell majd harcolnia. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egyre kerekebb a popsija: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151008-gaspar-evelin-ma-ket-szexi-kepet-is-szallitott-nekunk.htmlGáspár Evelin edzeni is volt ma, és újnak tűnő, dögös frizuráját is megjáratta a luxuskocsiban. TV + Sztárok--Uh! Gáspár Zsolti vazelinnek hitte a wasabithttp://www.life.hu/sztarok/20151008-gaspar-zsolti-vazelinnek-hitte-a-wasabit.htmlGáspár Zsolti az Ezek megőrültekben magyarázta el, mi is az a wasabi... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.