Doutzen Kroes Palvin Barbara Eva Longoria szülinap Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbara néhány napja ünnepelte 22. születésnapját - erről pedig világsztár ismerősei sem feledkeztek meg!

Eva Longoria, Doutzen Kroes, Natasha Poly - a gyönyörú Palvin Barbit többek között ők lepték meg szülinapja alkalmából egy kedves videóüzenettel. A jókívánságokat Barbi Instagram-oldalán tudod megnézni.

Forrás: AFP

Saját szalonjában gyorsabban megkopasztották volna Baby Gabit http://www.life.hu/sztarok/20151010-sajat-szalonjaban-gyorsabban-megkopasztottak-volna-baby-gabit-mint-a-sztarban-sztar-elokeszuleten.html Baby Gabi hatalmas átváltozásra készül a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinéad O'Connor-t, a Grammy-díjas kopasz énekesnőt alakítja. A dolog különös pikantériája, hogy Gabinak fodrászszalonja van, ahol kollégái pillanatok alatt letolták volna a haját. Mégis inkább egy órát szenvedett, hogy hosszú,barna loboncait egy speciális paróka segítségével tar fejre váltsa fel. TV + Sztárok--Beletörik Rácz Gergő nyelve a cseh szavakbahttp://www.life.hu/sztarok/20151010-beletorik-a-nyelve-racz-gergonek-a-cseh-szavakba-nehezen-tanulja-a-dalt-a-sztarban-sztar-adasara.htmlA csehül áll kifejezés duplán értelmet kap Rácz Gergőnél, aki vasárnap a középkorú Karell Gottot fogja megszemélyesíteni a Sztárban sztár adásában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi simán feleségül vennénk az 57 éves Sharon Stone-thttp://www.life.hu/sztarok/20151011-sharon-stone-57-evesen-is-nagyon-csinos.htmlEl sem hisszük, hogy Sharon Stone már közeledik a hatodik X-hez. Ugyanolyan csinos, mint az Elemi ösztön idején. TV + Sztárok--Hol van már a tavalyi hó... No, meg Melanie Griffithhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-antonio-banderas-zorro-alarcban-uj-baratnojevel-egy-szulinapi-buliban.htmlAntonio Banderas ismét magára öltötte Zorro maszkját - no, nem új filmet forgat, csupán csak egy szülinapi álarcosbálba látogatott el, cicaszerű barátnője oldalán. TV + Sztárok--Fluor Tomi megmutatta másik szerelmét: Édes fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151010-fluor-tomi-enekes-instagram-oldalan-mutatta-meg-kedvencet-edes-fotot-posztolt.htmlIgazán édes kutyusa van Fluor Tominak. A zenész úgy döntött, megismerteti kedvencét a rajongóival is.TV + Sztárok--És az megvan, hogy Zimány Lindából már Barbie baba is van?http://www.life.hu/sztarok/20151010-zimany-linda-modellbol-barbie-babat-formaztak-instagramon-osztotta-meg.htmlLinda, aki smink nélkül szinte felismerhetetlen, a napokban egy olyan képet tett közzé, amin ő kétszer is rajta van. És nem, nem egy sima tükörszelfire gondolunk... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.