Charlie Sheen részegen csinált botrányt, ki is rakták a bárból

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Charlie Sheen rajongó színész szórakozóhely botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nem ismer határokat, ha buliról van szó. A több elvonót megjárt világsztár a hétvégén Orange megye egyik klubjában szórakozott, amikor kissé elvetette a sulykot.

A hely tele volt, és sokan felkapták a fejüket Sheen érkezésekor. Többen rögtön elkezdték fotózni őt, ami egy ideig nem is zavarta a színészt, majd egy kis idő után besokallt. Az egyik bulizó nő kezéből például kiverte a telefont - írja a TMZ.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Több szemtanú szerint a sztár már nem volt józan, és a kidobók így jobbnak látták, ha még időben eltávolítják őt a szórakozóhelyről. Az esetről videó is készült, melyet ide kattintva nézhetsz meg.

Így nézett ki Rubint Réka 15 éve - Bájos fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151011-igy-nezett-ki-rubint-reka-15-eve.htmlRubint Réka 15 éve is gyönyörű fiatal nő volt. Régi fotót mutatott a rajongóinak Facebookon. TV + Sztárok--Hoppá! Bereczki Zoli és Majka igen erősen tapadtak Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/sztarok/20151012-bereczki-zoli-es-majka-tapadnak-liptai-claudiara-a-sztarba-sztar-adasa-elott.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár előtt posztolt intim fotót magáról Liptai Claudia. A szép műsorvezető a kollégáihoz került igen közel egy szelfi erejéig. TV + Sztárok--Zimány Linda még a repülőn sem bír magával: Csak úgy lövi a szelfikethttp://www.life.hu/sztarok/20151011-zimany-linda-repulon-szelfizik.htmlAzt sajnos nem tudjuk, hogy Kedves Ferenc kedvese hova és mi ügyben repült, de az tény, hogy részletesen dokumentálta az utat.TV + SztárokOrigoSzázszor verte össze barátnőjét a tarnazsadányi férfihttp://www.life.hu/news/20151012-szazszor-verte-ossze-baratnojet-negy-ev-alatt.htmlSúlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást egy 24 éves tarnazsadányi férfi ellen. Az információk szerint fémcsővel verte élettársát.NewsThinkstockÓriási botrány! Diana haját árulják az internetenhttp://www.life.hu/news/20151012-diana-hercegno-hajat-aruljak-az-interneten.htmlAz autóbalesetben életét vesztett Diana hercegnő haját árulják népszerű aukciós oldalkon. NewsNorthfotoDráma! Bomba robbant Katalin és Vilmos otthona melletthttp://www.life.hu/news/20151012-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-otthona-mellett-bomba-robbant.htmlNem messze a Kensington-palotától, a szomszédos orosz nagykövetségnél helyezték el a gyanús csomagot. Délelőtt fél 10-kor óriási készültséggel jelentek meg a rendőrök és a tűzszerészek a helyszínen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.