Dwayne Johnson a táncparkett ördöge - Vicces videó!

színész videó Dwayne Johnson tánc vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színész vicces posztjaival nem tudunk betelni. Most megmutatta, mi történik, ha megszólal a kedvenc zenéje. 

A sztár - aki korábban Magyarországon is megfordult - az alábbi videót töltötte fel a hivatalos Instagram oldalára, melyen egy számunkra ismeretlen táncot mutat be. A mozdulatok igazán viccesek, főleg, hogy szerintünk maga Johnson sem tudja pontosan, hogy mit csinál. Ha nevetésre vágysz, a felvétel megtekintése kötelező!

Post cardio bliss.. #WatchYourStep #CauseImFeelinMyself #IHitAlotOfThings #IncludingTheQuan

therock (@therock) által közzétett videó,

Napi örömhír! Dwayne Johnson apa lesz

A Halálos Iramban sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis kilenc év együttélés után gyermeket vár kedvese, Lauren Hashian. A pankrátorból lett színész nem szívesen oszt meg információkat a magánéletével kapcsolatban, és kedvesével is ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt.
Nem csak Jennifer Lawrence tud cukin elesni egy díjátadón: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150817-sarah-hyland-a-teen-choice-awardson-majdnem-elesett.htmlA bájos Sarah Hyland - aki nagyon csinos volt a tegnap esti díjátadón -botladozva ért fel a Teen Choice Awards színpadára. Hogy mi történt? TV + Sztárok--Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Romantikus ajándékkal lepte meg Hódi Pamelát Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20151009-hodi-pamelat-berki-krisztian-egy-hatalmas-rozsacsokorral-lepte-meg-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA szexi celeb 27. születésnapjára kapta a csodás meglepetést, amit közösségi oldalán mutatott meg. TV + Sztárok--Rossz hír a rajongóknak! Lecserélték a Szulejmán Hürremét! http://www.life.hu/sztarok/20151009-50-eves-szineszno-jatssza-mostantol-hurre.htmlAz RTL közkedvelt sorozatának, a Szulejmánnak egyik főszereplője, Meryem Uzerli kilépett a sorozatból. Másik színésznőre cserélték. TV + Sztárok--Fluor Tomi megmutatta másik szerelmét: Édes fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151010-fluor-tomi-enekes-instagram-oldalan-mutatta-meg-kedvencet-edes-fotot-posztolt.htmlIgazán édes kutyusa van Fluor Tominak. A zenész úgy döntött, megismerteti kedvencét a rajongóival is.TV + Sztárok--Puskás Peti: „Mindig lélekmelengető érzés egy jó ügy mellé állni"http://www.life.hu/ez-zsir/20151012-sztarok-es-olimpikon-sportolok-futottak-a-fogyatekkal-elo-gyermekekert-puskas-peti-vajda-attila.htmlKözismert színészek, sztárok, olimpikon sportolók és a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség versenyzői szívvel-lélekkel futottak a Csemete Alapítvány által felkarolt, fogyatékkal élő gyerekekért. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.