Lagzi Lajcsiék miatt fakadt sírva Bódi Margó

család sírás Lagzi Lajcsi Bódi Margó bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margóék jóban vannak a Galambos-családdal: a munkakapcsolaton túl családi rendezvényeken is összejártak.

Bódi Margót megviselték a történtek: “Látni, ahogy a Bogit így meghurcolták, sírva fakadtam megmondom őszintén. Én nem hiszek ebben a dologban. Hiszek Lajcsi ártatlanságában, és hiszem, hogy minél előbb tisztázódni fog. Annak örülök, hogy Bogit már hazaengedték. Már arra is gondoltam, hogy elmegyek a bíróság elé feltartani egy táblát, hogy engedjék ki az anyát. Értetlenül állunk a dolog előtt mindannyian, mert ez nonszensz” – mondta a Mokkában.

Sminkelj úgy, mint a modellek!http://www.life.hu/trend/20151012-sminktrukkok-larion-oscartol-sminkelj-ugy-mint-a-modellek.htmlIrigykedve szemléljük makulátlan bőrüket, érzéki ajkukat, mindig friss tekintetüket, tökéletes szemöldöküket...Pedig a hőn áhított kinézethez nem kell más, mint egy kis odafigyelés a táplálkozás terén, bőséges folyadékbevitel, no és persze néhány sminkfortély. Larion Oscar sminkmester most elárulja a modellek szépségtrükkjeit! Trend--Félmeztelenre vetkőzött Gigi Hadid - Forró fotók!http://www.life.hu/trend/20151013-gigi-hadid-a-holland-vogueban-vetkozott-felmeztelenre.htmlA szexi modell ezúttal a holland Vogue novemberi számában mutatta meg magát félmeztelenül. Trend--Molnár Anikó szebb, mint valaha - Elárulta titkát az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/trend/20151013-molnar-aniko-egykori-nagy-o-lefogyott-bombaformaban-van-es-remekul-nez-ki-a-rola-keszult-foton.htmlSugárzóan gyönyörű az egykori Nagy Ő, aki simán pályázhatna régi titulusára, hiszen sok pasi mit nem adna egy ilyen nőért. Trend--Ezért hagyott fel az énekléssel Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20151013-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-elarulta-miert-lett-divattervezo.htmlA „fűszeres lányok" mindig stílusos tagja elárulta, miért döntött úgy, hogy felhagy az énekléssel. Trend--Iszak Eszter csodálatos dolgot művelt a frizurájával: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151012-iszak-eszter-musorvezeto-csodalatos-dolgot-muvel-a-frizurajaval.htmlA szépséges műsorvezető, aki mostanában egyre intimebb és intimebb pillanatokat oszt meg közösségi oldalán, most egy igazán visszafogott képpel kedveskedett a követőeinek. TrendOrigoFelismerhetetlenné maszkírózták Taylor Swiftethttp://www.life.hu/trend/20151012-taylor-swift-szinte-felismerhetetlen-lett-a-vogue-legujabb-cimlapjan.htmlMi történhetett a gyönyörű énekesnővel? A legfrisebb fotóján szinte alig ismertük fel a sztárt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.