Botrány! Kirúgatta magát egy brit énekes az X-Factorból

Forrás: Instagram/itsmasonnoise -
Simon Cowell műsor botrány X-Factor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő botrány keveredett a brit tehetségkutató legújabb adásában. A brit versenyző, Mason Noise felvétel közben sértegette a zsűri tagjait, és az egész stábot. 

Bár több tízezren szívesen szerepelnének hasonló műsorokban, vannak olyanok, akik nem igazán becsülik meg a nagy lehetőséget. Így történt ez az angol X-Factor idei szériájában is, amelyben az egyik énekes kissé nehezményezte, hogy az előző adásban mindössze 47 másodpercig szerepelt - írja a Daily Mail.

Mason Noise Forrás: Instagram/itsmasonnoise

Mason be is szólt miatta Simon Cowellnek, aki gyorsan elintézte a versenyző sorsát. Mielőtt a férfi bármit reagálhatott volna a zsűri igencsak szókimondó beszédére, felszólították, hogy öt másodperce van elhagyni a színpadot, és az egész műsort. A döbbenet természetesen nem maradt el, és az énekes sértődötten otthagyta a stúdiót.

Oláh Ibolya otthagyja Friderikuszt?http://www.life.hu/sztarok/20151013-olah-ibolya-lesz-friderikusz-vendege-vasarnap.htmlFriderikusz Sándorhoz vasárnap Oláh Ibolya költözik be. Az előzetesből úgy tűnik, az énekesnő olyat tehet, amit eddig a riporter egyetlen vendége sem. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGyőzike: "Azért nem bérelhettem autót, mert cigány vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20151013-gyozike-azert-nem-berelhettem-autot-mert-cigany-vagyok.htmlHatalmasat csalódott Győzike. Állítása szerint származása miatt nem bérelhetett autót, és ez nagyon feldühítette. TV + SztárokOrigoFriss! Lagzi Lajcsi levelet írt a börtönből: "Az ártatlanságom bizonyításán dolgozom"http://www.life.hu/sztarok/20151012-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-levelet-irt-a-bortonbol.htmlLagzi Lajcsi az ártatlansága bizonyításán dolgozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a jelenleg a székesfehérvári börtönben előzetes letartóztatásban lévő mulatós zenész eljuttatott a Tények szerkesztőségébe egy kézzel írt levelet, melyben többek közt azt is leírja, méltatlannak találja a kialakult helyzetet. TV + Sztárok--Gáspár Evelin tetőtől talpig aranyban tolja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-tetotol-talpig-aranyban-tolja.htmlGáspár Győzi idősebbik lánya, akinek a teste egyre csak formásabb és tökéletesebb, nyilvános Instagram oldalán tette közzé hétindító, laza szettjét. TV + Sztárok--VV Seherezádé hercegnőként ünnepelte a születésnapját http://www.life.hu/sztarok/20151012-vv-seherezade-tiaraban-es-rozsaszin-lufikkal-unnepelte-a-szuletesnapjat.htmlAz egykori villalakó a hétvégén ünnepelte a 25. születésnapját. A buli igazi csajos hangulatban telt, és még a lufik is rózsaszínben pompáztak. TV + Sztárok--Nagy "Ő"-s választottjával hónapokig élt együtt Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151012-noszaly-sandor-nagy-o-a-musorban-kivalasztott-lannyal-melindaval-honapokig-egyutt-elt.htmlKiderült, hogy sosem jelentkezett a Nagy "Ő"-be a sármos teniszező, mégis elvállalta a műsorban való szereplést. Az ott kiválasztott lánnyal pedig a produkció után össze is költöztek és együtt is éltek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.