Azurák Csaba: „Én is jót nevettem, amikor megmutatták az "alvós filmemet"

Forrás: TV2 -
pihenés Azurák Csaba TV2 videó Tények alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híradó tagadja, hogy elaludt volna a Tények adása alatt, de neki is tetszett az a videó, ami ma bejárta a sajtót.

Ahogy a Life.hu is megírta, Azurák Csaba bizonyára nagyon fáradt volt, ezért két hírblokk között megpihent egy picit. A híradós az Origo.hu-nak elmondta véleményét a történtekről.

Forrás: TV2

„Én is jót nevettem, amikor megmutatták az "alvós filmemet". Természetesen szó sem volt szundikálásról, azt otthonra tartogatom. Sajnos a rendező elfelejtett szólni, hogy vége van a reklámblokknak, így másfél másodpercig lazult állapotban láthattak a nézők" - mondta a Tények műsorvezetője.

Senki nem tapizhatja Gáspár Lacithttp://www.life.hu/sztarok/20151014-gaspar-laci-a-tv2-sztraban-sztar-szereploje-kijelentette-hogy-az-o-melleit-senki-nem-tapizhatja.htmlAz énekes kijelentette, hogy ő maga sem fogdossa a "mellét", hiszen nem a sajátja. TV + Sztárok--Iszak Eszti teljesen bevadult - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-iszak-eszti-musorvezeto-teljesen-bevadult-es-egy-uveg-alkohollal-a-kezeben-grimaszolva-pozolt.htmlA jó kislányok is néha megmutatják vagányabb arcukat - a bájos műsorvezetőnek egy üveg cider elég volt ahhoz, hogy megőrüljön. TV + Sztárok--Üzletasszony szerepben! Nagy fába vágja a fejszéjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20151014-nagy-faba-vagja-a-fejszejet-hodi-pamela.htmlPamela ezúttal üzletasszony szerepben próbálja ki magát, hiszen hamarosan megnyitja első gyerek-szépségszalonját. TV + Sztárok--Tényleg itt a vége? VV Laci tiszta vizet önt a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vv-laci-tiszta-vizet-ont-a-poharba-elutazik-vv-edinahoz.htmlLassan két hónapja, hogy VV Lacit elhagyta szerelme Edina, aki Németországba költözött. Laci nagyon nehezen viseli az egyedüllétet, de nem csak ő szenved a kettőjük közötti távolságtól. TV + SztárokOrigoTilla csókjára vágyik Majka?http://www.life.hu/sztarok/20151014-majka-es-tilla-kis-hijan-megcsokoltak-egymast-a-sztarban-sztar-hattermusoraban.htmlMióta összekerültek az Ezek megőrültek forgatásán, a műsorvezetőket a poénkodás élteti. A rapper ezúttal élő adásban rontott rá Tillára, hogy kicsaljon tőle egy csókot.TV + Sztárok--"Már nem kell engedélyt kérni pasiügyekben" - Párt szeretnének találni a Nyári lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-nyari-editnek-es-nyari-aliznak-mar-nem-kell-engedelyt-kerni-pasiugyekben-edesapjuktol.htmlAzt már tudjuk, hogy Bereczki Zoltán átdugta-e a nyelvét akkor este, most azonban újabb titkokat meséltek el a Nyári lányok, akik vasárap voltak kénytelenek búcsúzni a Sztárban sztár műsorától.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.