Brutális átverés! Eljátszották egy négyéves kisfiú halálát az anyja előtt

átverés halál kisfiú videó robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű pillanatokat okozott feleségének Roman Atwood, amikor egy stáb segítségével eljátszatta, hogy gyermeke egy quad-baleset következtében életét vesztette. Az anya teljesen kiborult.

Az Ohioban élő Brittney csak annyit látott, hogy a kisfiú járműve egyszer csak elszabadul, egy rámpára hajt, majd felrobban. A nő arcán rögtön látni lehetett a döbbenetet és a kétségbeesést, ahogy szaladt az égő quad felé, azonban a férje pár pillanatra rá felvilágosította, hogy csak átverésről van szó. Az videóblogger igencsak kihúzta a gyufát ezzel a tettével, és a felvételen tisztán látható, ahogy a felesége neki esik a történtek után.

A tréfa nagyon durvára sikeredett, és több kommentelő is megjegyezte, hogy Roman most elvetette a sulykot. A videót egy nap alatt négymillióan nézték meg, de szerencsére a kisfúnak semmi baja nem esett a forgatás alatt. Szűk egy évvel ezelőtt a családban már történt hasonló eset, akkor a gyerek egy emeletnyit zuhant, szintén egy átverős ötlet miatt.

Tinilányok verekedtek a Westendbenhttp://www.life.hu/news/20151014-tinilanyok-verekedtek-ossze-a-westend-city-center-bevasarlokozpontban.htmlA telefonja miatt támadt rá három lány egy negyedikre kedd este a Westend City Center bevásárlóközpontban. News--Rejtélyes lezuhant gépre és emberi maradványokra bukkant egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151014-rejtelyes-lezuhant-gepre-es-emberi-maradvanyokra-bukkant-egy-kisfiu.htmlEgy 13 éves fiú talált rá egy repülőgép roncsaira Sugbay szigetén. Úgy sejtették, az eltűnt maláj gép darabjai azok, de a hatóságok kételkedtek. A fiú elképesztő részleteket mondott a sajtónak. News--November 6-án temetik el Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151013-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnok-temetese-obudan-lesz-november-6-an.htmlA nemrég elhunyt volt köztársasági elnököt az Óbudai temetőben helyezik örök nyugalomra - tájékoztatta a család az Országgyűlés Hivatalát. News--Szörnyű tragédia! Felvették a saját halálukat a fiatalok - Videó!http://www.life.hu/news/20151013-videora-vettek-a-sajat-halalukat-a-fiatalok-a-rendorok-most-nyilvanossagra-hoztak-a-videot.htmlDöbbenetes felvétel látott napvilágot, melyet a sussexi rendőrség osztott meg a napokban. A videón két fiatal halálának pillanatát rögzítették. News--Így tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Iszak Eszti teljesen bevadult - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-iszak-eszti-musorvezeto-teljesen-bevadult-es-egy-uveg-alkohollal-a-kezeben-grimaszolva-pozolt.htmlA jó kislányok is néha megmutatják vagányabb arcukat - a bájos műsorvezetőnek egy üveg cider elég volt ahhoz, hogy megőrüljön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.