Kisbabás fotó osztja meg most az internet népét

Forrás: University of Cambridge -
fotó kísérlet kutatás Cambridge kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látod a babát a fekete-fehér képen, vagy sem? A Cardiff és Cambridge egyetem legújabb kutatása erre a kérdésre keresi a választ, melyhez a következő fotót csatolták.

A szakemberek azt vizsgálták, hogy egészíti ki az agy a szemünk által látott dolgokat, és hogyan alakítja egésszé - ugyanakkor arra a megállapításra jutottak, hogy az a személy, aki könnyedén észreveszi a foltokban kivehető kisgyereket, az nyitottabb a hallucinációra és a pszichózisokra. A kutatók azt állítják, ez nem kifejezetten probléma, hiszen az agyunk a körülöttünk zajló eseményekből kapott információk alapján próbálja feldolgozni a történéseket - írja a Daily Mail.

Te ki tudtad venni a babát a fekete-fehér fotón? Forrás: University of Cambridge
Figyelmeztetés: brutális mennyiségű csapadék eshethttp://www.life.hu/news/20151014-az-idojaras-elorejelzes-szerint-szerdan-es-csutortokon-hatalmas-mennyisegu-csapadek-eshet.htmlÖt nyugati megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. Esőre csütörtökön is számíthatunk, ekkorra azonban már felmelegedést is ígér az előrejelzés. NewsThinkstockNovember 6-án temetik el Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151013-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnok-temetese-obudan-lesz-november-6-an.htmlA nemrég elhunyt volt köztársasági elnököt az Óbudai temetőben helyezik örök nyugalomra - tájékoztatta a család az Országgyűlés Hivatalát. News--Szörnyű tragédia! Felvették a saját halálukat a fiatalok - Videó!http://www.life.hu/news/20151013-videora-vettek-a-sajat-halalukat-a-fiatalok-a-rendorok-most-nyilvanossagra-hoztak-a-videot.htmlDöbbenetes felvétel látott napvilágot, melyet a sussexi rendőrség osztott meg a napokban. A videón két fiatal halálának pillanatát rögzítették. News--Így tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlEgyes források szerint reménykeltő a Forma-1-es pilóta állapota. News--Óriási botrány! Diana haját árulják az internetenhttp://www.life.hu/news/20151012-diana-hercegno-hajat-aruljak-az-interneten.htmlAz autóbalesetben életét vesztett Diana hercegnő haját árulják népszerű aukciós oldalkon. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.