Üzletasszony szerepben! Nagy fába vágja a fejszéjét Hódi Pamela

Hódi Pamela üzletasszony üzlet szépségszalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela ezúttal üzletasszony szerepben próbálja ki magát, hiszen hamarosan megnyitja első gyerek-szépségszalonját. 

Hódi Pamela rajong a gyerekekért és a kiskutyákért. Korábbi tervei között az is szerepelt, hogy egyforma ruhákat tervezzen gyerekek és kutyák számára. Ez a projekt még várat egy kicsit magára, Pamela ugyanis hamarosan megnyitja első szépségszalonját kifejezetten gyerekek számára.

Oláh Ibolya otthagyja Friderikuszt?http://www.life.hu/sztarok/20151013-olah-ibolya-lesz-friderikusz-vendege-vasarnap.htmlFriderikusz Sándorhoz vasárnap Oláh Ibolya költözik be. Az előzetesből úgy tűnik, az énekesnő olyat tehet, amit eddig a riporter egyetlen vendége sem.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEmlékszel még VV Alexára? Így fest mosthttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vv-alexa-a-valo-vilag-6-jatekosa-most-igy-nez-ki.htmlElső ránézésre azt hittük, a VV5-ös, majd Alekosz feleségkereső műsoros Veronika csapott fel egy szemüveget, de aztán rájöttünk, ez bizony VV Alexa. TV + SztárokOrigoGyőzike: "Azért nem bérelhettem autót, mert cigány vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20151013-gyozike-azert-nem-berelhettem-autot-mert-cigany-vagyok.htmlHatalmasat csalódott Győzike. Állítása szerint származása miatt nem bérelhetett autót, és ez nagyon feldühítette. TV + SztárokOrigoVarnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Meghívószaglászásból ötöshttp://www.life.hu/sztarok/20151009-meghivoszaglaszasbol-otos-a-partyzanokban.htmlMár megszokhattátok, hogy a Partyzánokban csupa olyan dolog történik, amire eddig zenés tévéműsorban idehaza még nem volt példa. Hogy Misi különös cselekedete fétis-e, vagy csak hóbort, ma este kiderül az RTLII-n. TV + Sztárok--Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.