„Sokkal többre vihette volna, ha nem Magyarországra születik” – írja Zalatnay Ciniről egy brit lap

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta pályafutás Janis Joplin The Guardian énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cinit a The Guardian című brit lap isteníti – külön cikket szenteltek az énekesnő pályafutásának.

A kulturális hősök (Cult heroes) című rovatban részletesen leírták az énekesnő életpályáját, megemlítik az LGT-vel, a Skorpióval és a Bergendy együttessel közös munkáit is.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A szerző szerint Zalatnay Cini zenéje a mai napig megállja a helyét, ráadásul egyenesen a magyar Janis Joplinnak titulálta őt. A méltatások mellett egyébként a botrányait is megemlíti: a börtön és a nagy port kavaró Playboy fotózás is szóba került.

Tilla csókjára vágyik Majka?http://www.life.hu/sztarok/20151014-majka-es-tilla-kis-hijan-megcsokoltak-egymast-a-sztarban-sztar-hattermusoraban.htmlMióta összekerültek az Ezek megőrültek forgatásán, a műsorvezetőket a poénkodás élteti. A rapper ezúttal élő adásban rontott rá Tillára, hogy kicsaljon tőle egy csókot.TV + Sztárok--Tóth Vera: "Eldobtam mindent egy drogosért”http://www.life.hu/sztarok/20151014-toth-vera-enekesnot-egy-drogos-uzletember-tartotta-lelki-terrorban.htmlAz énekesnő Gyémánt című könyvében őszintén vall élete nehézségeiről, például arról, amikor üzletember párja lelki terrorban tartotta. TV + Sztárok--"Már nem kell engedélyt kérni pasiügyekben" - Párt szeretnének találni a Nyári lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-nyari-editnek-es-nyari-aliznak-mar-nem-kell-engedelyt-kerni-pasiugyekben-edesapjuktol.htmlAzt már tudjuk, hogy Bereczki Zoltán átdugta-e a nyelvét akkor este, most azonban újabb titkokat meséltek el a Nyári lányok, akik vasárap voltak kénytelenek búcsúzni a Sztárban sztár műsorától.TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi kocsikkal is zsonglőrködött? Luxusterepjárói körül is áll a bál!http://www.life.hu/sztarok/20151014-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-zenesz-luxusterepjaroi-korul-is-all-a-bal.htmlLapértesülések szerint Galambos Lajos, a legutóbb kézzel írt levelet küldött a börtönből, őrizetbe vételekor a nyomozók öt gépjárművet, köztük több nagyon értékes luxusterepjárót foglaltak le a házaspár garázsában, és vittek el fedezetként. Lajcsi üdvédje reagált a vádakra.TV + Sztárok--Várkonyi Andrea tart a túlterheltségtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-tart-a-tulterheltsegtol-es-a-kimerultsegtol-ezert-egy-kulonleges.htmlA TV2 híradósa, még egy diplomát szeretne az orvosi mellé, ezért újra tanulni kezdett, ez viszont azt jelenti, stresszes és fárasztó időszak elé néz. TV + Sztárok--Te felismernéd Chris Prattet az utcán? - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151013-chris-prattet-senki-sem-ismerte-fel-az-utcan-a-sztar-jot-nevetett-az-eseten.htmlNem csak a színész, de stáb is ledöbbent, amikor az utcán sétálgatva - néhány ember kivételével – senki sem ismerte fel a világsztárt, Chris Prattet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.