A TV2 egykori műsorvezetője új életet kezdett Amerikában, ám mivel közösségi oldalán sem adott egy ideje életjelet magáról, barátnője aggódni kezdett. Edina azonban most üzent rajongóinak. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla,  Gombos Edina és férje, Alberto minden kapcsolatot megszakítottak ismerőseikkel, amióta Miamiba költöztek. A műsorvezető egyik barátnője aggódni kezdett, ám Edina most üzent és mindenkit megnyugatott.

Forrás: TV2

„Aggódó családtagok jelezték, hogy a magyar újságok, internetes portálok szerint "rémálommá vált az amerikai életünk", mert egy ideje nem vagyok elérhető. Sajnálom, hogy ilyen butaságokat, hazugságokat írnak továbbra is rólunk. Önként döntöttem úgy, hogy babázom, családozom, és a médiaszerepléseket mellőzve élvezem a nyugodt, privát, új életünket. Köszönjük, jól vagyunk! Nem válunk, nem mentünk tönkre, nem vagyunk menekültek, ahogy eddig írták. Természetesen az sem zavar, hogy utódom lett a tévében, hiszen én döntöttem úgy még nyáron, hogy maradok szülési szabadságon. Az igazság tehát, hogy továbbra is boldogságban, szeretetben neveljük a csodálatos gyerekeinket!" – írta Edina.