Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt.

Családja szerint a cukorbetegsége miatt Kinga mindig mindenhová magával vitte az inzulinját, ezért sem értik, hogy a felvételen miért nem volt nála. "A múlt héten temettük el a kis unokámat a marosvásárhelyi temetőben katolikus szertartás szerint. Nem tudom, mi történhetett vele, mert a cukrán kívül soha semmi baja nem volt" – nyilatkozta Erzsike, Kinga Erdélyben élő nagymamája a Blikknek.

Forrás: --

"A lányomék azt mondták, a stúdióban ki akarta venni az inzulinját, de semmi nem volt benne. A testvérét még a helyszínről felhívta telefonon, hogy nem érti, miként fordulhatott ez elő, mert mindig volt benne elég adag. Ezt követően hívták az orvost, aki a műsorban volt. Ő beadott neki valamit a helyszínen, utána elájult. 

Hívták a mentőhelikoptert, de már nem tudták felébreszteni. Ennek nem szabadott volna megtörténnie..." 

Azt gondoltuk, hogy a történtek után legalább eljön valaki a temetésére a tévétől, de senkit nem láttam. 

"Még a búcsúztatóra is a testvérek, a rokonok és a szülők rakták össze a pénzt" – mondta. 

Kinga közeli barátja, András ennél is továbbment. Úgy véli, manipulálták a hölgy inzulin­adagját. 

"Szerintem manipulálta valaki az inzulinját. Azt is sejtem, hogy kicsoda. Be fogok menni a rendőrségre, és feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" – magyarázta még mindig feldúltan András, hozzátéve: azóta sem tudják, hogy pontosan miben halt meg Kinga. "A családja próbál intézkedni, hogy kiderüljön, de nagyon le van lassulva az ügy." 

Megszólalt az MTVA
A lap megkereste a köztévé sajtókapcsolati vezetőjét is, aki a következő tájékoztatást adta: "A közmédia továbbra is osztozik a család mély gyászában, akiknek kifejezett kérésük volt, hogy a tragédiával kapcsolatban további nyilatkozatot ne tegyünk. A család kérését az MTVA tiszteletben tartja."