Gyertek át szombat este (tévéműsor) Istenes Bence Vadon Jani RTL Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti RTL-es házibuliban, a "Gyertek át"-ban ezúttal Istenes Bence, Fluor Tomi és Ábel Anita játszanak egy csapatban. Bencét nem kímélik sem csapattársai, sem az ellenfelek, de még Sebestyén Balázs is oda-odaszól neki egyet. A nevetés ebben az adásban is garantált.

Vajon Istenes Bencének tényleg "nagy arca" van? Ábel Anita, Vadon Jani és a "Gyertek át" műsorvezetője, Sebestyén Balázs egy jó kis szombat esti zrikálással lepte meg Istenes Bencét.

Forrás: RTL

Vadon Janitól is megkapta a magáét a Vigyél el! műsorvezetője, és Jani természetesen egyúttal Balázsnak is odaszúrt egyet:

Forrás: RTL

Istenes Bence egy mosollyal vagy nevetéssel reagálta le a vicces piszkálódásokat.

Kulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikerekkel bíró, cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--Havas Henrik beszólt Hajós Andrásnak - Botrány a láthatáron?http://www.life.hu/sztarok/20151016-havas-henrik-beszolt-hajos-andrasnak.htmlHavas Henrik hozta a formáját. Az újságíró éles nyelve nem kímélte a hírességeket a ma reggeli Mokkában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÉNB Lali számára a barátság a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20151016-enb-lali-szamara-a-baratsag-a-legfontosabb.htmlKözel 3 éve fut töretlen népszerűséggel az Éjjel - Nappal Budapest c. sorozat az RTL Klubon. Az ÉNB egyik legismertebb szereplője Lali, a göndörhajú mókamester, akit sokan félreismernek.TV + Sztárok--Ez már háború! Friderikusz most Vitray Tamásnak üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151016-friderikusz-sandor-most-vitray-tamasnak-uzent-ujabb-mediaharc-tombol.htmlKiújult a két médiasztár harca, Fridi, akit legutóbb egy vendége majdnem faképnél hagyott műsora forgatásán, nem hagyta szó nélkül a legendás tévés csípős megjegyzését.TV + Sztárok--14 műtét után lett tökéletes Michael Jackson-hasonmás a magyar férfihttp://www.life.hu/sztarok/20151015-darvai-karoly-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-szereploje-14-mutettel-lett-tokletes-michael-jackson.htmlDarvai Károly 14 éves kora óta Michael Jackson-imitátorként keresi a kenyerét. Most pedig a Hungary's Got Talent színpadán is megmutatja tudását. TV + Sztárok--Zalatnay Cinit boldoggá tette a nemzetközi elismeréshttp://www.life.hu/sztarok/20151015-zalatnay-cini-enekesnot-boldogga-tette-az-elismeres-hogy-a-the-guardian-janis-joplinnak-nevezte.htmlAz énekesnő arról mesélt, hogy ha megkésve is, de nagyon öröl annak, hogy Janis Joplinhoz hasonlították. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.