Elgázolt egy embert a vonat a Békés megyei Mezőkovácsházánál

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Békés megye Mezőkovácsháza vonatbaleset baleset vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gázolás történt a Békés megyei Mezőkovácsházánál, a végegyházi fénysorompónál. A sérültet a tűzoltók szabadították ki a szerelvény fogságából.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a sérültet a tűzoltók emelték ki a személyvonat alól, majd a mentők megpróbálták újraéleszteni.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Állapotáról egyelőre nincs hír. A vonat Kétegyházáról Mezőhegyesre közlekedett, rajta tizenketten utaztak, kilencen utasként.

Így változott az arcunk, a szájunk, az orrunk: Elképesztő animáció az emberi evolúciórólhttp://www.life.hu/news/20151016-elkepeszto-animacios-videon-minden-jelenlegi-ismeretunk-az-ember-kialakulasarol.htmlA Yale Egyetem által kiadott könyvhöz készült az a szemléletes animáció, amely mai ismereteink alapján mutatja be az ember evolúcióját. Csodálatos!NewsOrigoÓriási megtiszteltetés! 170 milliós díjra jelölték Csukás Istvánthttp://www.life.hu/news/20151016-csukas-istvant-170-millios-dijra-jeloltek-a-legrangosabb-ifjusagi-irodalmi-elismeresen.html59 országból 215 jelöltet jelentettek be csütörtökön a Frankfurti Könyvvásáron az idei Astrid Lindgren-emlékdíjra köztük Csukás István írót, Marék Veronika írót, illusztrátort és a budapesti Mesemúzeumot. NewsOrigoA teste 80%-a megégett, nem tudták megmenteni a gejzírbe esett turistanőthttp://www.life.hu/news/20151016-meghalt-a-gejzirbe-esett-belga-turistano-tobb-napig-kezeltek-egesi-seruleseivel.htmlMeghalt az a belga turistanő, aki a múlt héten fotózás közben beleesett egy forró gejzírbe Chile északi részén, az Andokban. NewsOrigoGyászol a sportvilág! Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/news/20151016-mihail-burcev-ketszeres-olimpiai-bajnok-volt-ferfi-kardvivasban-elhunyt.html59 éves korában elhunyt Mihail Burcev, aki szovjet színekben 1976-ban és 1980-ban olimpiai bajnok volt férfi kardcsapatban. News--Halloweeni dekorációnak hitték a nő kerítésén lógó holtestethttp://www.life.hu/news/20151016-halloweeni-dekoracionak-hittek-a-no-keritesen-logo-holttestet.htmlEgy kerítésről lógó holttestet fedeztek fel a járókelők Ohióban. Kiderült, nem bizarr Halloween-dekorációra bukkantak, hanem tényleg egy halott nőre. News--Gyerekek előtt fejezte le 2 hetes kiskutyájukat egy férfihttp://www.life.hu/news/20151016-gyerekek-elott-fejezte-le-2-hetes-kiskutyajukat-egy-ferfi.htmlTöbb év börtönt is kaphat az a dél-karolinai férfi, aki egy veszekedést követően nevelt gyermekeinek szeme láttára végzett a család kutyájával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.