Elképesztő! Teljesen élethűen utánozza az állathangokat ez a férfi

utánzás állathang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dél-afrikai William Jafta állathangokat utánoz, és nem is akárhogyan. 

Animal Sound Man, avagy Állathang Ember az utcán mutatja be tehetségét: körülbelül 10 állat hangját tudja tökéletesen imitálni: köztük a macskát, a szamarat, a tehehenet és a bárányt. Azt mondja, minden nap gyakorol, egyébként pedig azért fejlesztette ki ezt a tehetségét, hogy eltarthassa a családját.

Két kisgyereket erőszakoltak meg csoportosan Delhibenhttp://www.life.hu/news/20151018-ket-pici-gyereket-eroszakoltak-meg-csoportosan-delhiben-1.htmlA rendőrség őrizetbe vett két tizenévest Delhiben, akiket azzal vádolnak, hogy brutálisan megerőszakoltak egy két és fél éves kislányt. Még aznap három férfi megerőszakolt egy ötéves kislányt az indiai fővárosban. News--7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--Hihetetlen videó! Nézd meg a zeneimádó teheneket!http://www.life.hu/news/20151017-a-tehenek-imadjak-a-jazzt.htmlÚjabb elképesztő videó indult hódítókörútra az interneten – ezúttal jazzimádó tehenekről.News--120 éves alkoholtilalmat oldottak fel egy brit városbanhttp://www.life.hu/news/20151017-120-eves-alkoholtilalmat-oldottak-fel-a-brit-bournville-varosban.htmlTöbb mint 120 éves hagyománynak véget vetve engedélyezték szeszes italok árusítást egy 25 ezer fős angliai településen, a Bournville nevű birminghami elővárosban. Elsőként egy újságárusnál lehet bort és sört vásárolni. NewsThinkstockBotrány! Egy 8. emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a 2 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151017-nyolcadik-emeleti-ablakbol-logott-ki-a-ket-eves-kisfiu-oroszorszagban.htmlA 8 emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a kisfiú, aki valószínűleg nem is tudta, hogy egy apró rossz mozdulat és mindennek vége. News--Gyászol a sportvilág! Elhunyt az Everton csapat legendájahttp://www.life.hu/news/20151017-howard-kendall-az-everton-tortenetenek-legnagyobb-edzoje-69-eves-koraban-elhunyt.html69 éves korában meghalt az Everton történetének legnagyobb edzője, Howard Kendall. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.