Sztárban sztár Scatman John Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Sztárban sztárjának negyedik adásásban Scatman John bőrébe bújt Varga Győző. Produkcióját a nézők imádták, amit a Facebookon hangot is adtak, a zsűri kevésbé. 

A közösségi oldal tanúsága szerint kiválóan szórakoztak a nézők Varga győző előadásán. Bár többen úgy vélték, a női szerep jobban áll neki, sokan írtak arról, nagyon passzolt hozzá az idősebb férfi karaktere. "Győző bácsi szüretkor, ha a magyar paraszt elkezd énekelni" - nevetett Tilla az előadás után és Havas Henrik is jókat nevetett Varga Győző angolján. "Én büntetném ezt az angol kiejtést" - kontrázott Claudia és hozzátette, eddig ez volt Győző legjobb produkciója.

Nem volt könnyű dolga Győzőnek, ugyanis angolul is meg kellett tanulnia hadarni. "Szerencse, hogy tudok gyorsan beszélni" - mondta a felkészülés alatt, ám előadás után bevallotta, egész héten ezt tanulta. Nos, ez a színpadon is kiválóan ment neki, a produkciót a zsűri 36 ponttal jutalmazta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.