Tóth Gabi: "Nem a megbotránkoztatás vagy a magamutogatás a cél"

Tóth Gabi siker Sztárban sztár szerelem énekesnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog és szerelmes, ráadásul a sikerei csúcsán van és a Sztárban sztár című műsorban is elismerést elismerésre halmoz Tóth Gabi. 

Az énekesnővel a Blikk beszélgetett, és az is szóba került, mit érez Gabi, amikor egy-egy produkciója után a sajtó a melleivel van elfoglalva. "Jobban esne, ha inkább a produkcióimmal foglalkoznának, nem pedig azzal, hogy mennyire mélyen dekoltált ruhában lépek színpadra. Ez még mindig ennyire érdekes? Külföldön ott van Lady Gaga vagy például Rihanna, rajtuk néha szinte ruha sincs, mégsem lepődnek meg ezen. Ez csak itthon ennyire érdekes, bár azt hittem, ezen már túl vagyunk" - mondta. "Nem a megbotránkoztatás vagy a magamutogatás a cél. Jól érzem magamat a bőrömben, és így vagyok önmagam. Egyébként is azt tapasztalom, hogy ez csak a pár tucatnyi állandó kommentelőt zavarja, mást nem. Amikor a fellépéseimen találkozom a közönséggel, bennük fel sem merül, hogy ez sok lenne. Nem veszik észre a tetkóimat, nem szólnak be a szexi cucc miatt, nekik az jön le, hogy itt ez az energiabomba, aki odateszi magát a színpadon" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Gabi arról is mesél, hogy boldog új párja mellett és elárulta, vágyik a családra is: "Persze, terhes akarok lenni; ez életem nagy vágya, de azt még nem tudom, hogy mikor. Egy nő vágyjon arra, hogy teherbe essen. Én is szeretném továbbadni annak, aki belőlem van, mindazt, amit tudok, amit megtanultam, amit megéltem. De hogy ez mikor történik meg, nem tudom. Majd jön, amikor úgy kell lennie" - vélekedik.

Kutyát keresnek a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kutyat-keresnek-a-baratok-koztbe-az-rtl-klub-sorozataba.htmlBerci utódját keresi az RTL Klub népszerű napi sorozata. Az ebnek csúnyácskának és öregecskének kell lennie. TV + SztárokThinkstock"Noszály Sándort ide-ode vitte rég a nő"http://www.life.hu/sztarok/20151013-a-bulvarrapben-zambo-krisztian-noszaly-sandor-arpa-attila-liptai-claudia-alekosz.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is rímekbe szedte a bulvárvilág legfontosabb és legérdekesebb történéseit. Most megtudhatod, miképp van egymással Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, és arra is fény derül, hogy mitől zuhant meg Noszály Sándor. TV + Sztárok--Kiss Ramóna jól megkapta: "Értjük, alkesz vagy"http://www.life.hu/sztarok/20151009-fluor-tomi-a-gyertek-at-szombat-este-adasaban-szolt-be-kiss-ramonanak.htmlElvetette a sulykot Kis Ramónával szemben Fluor Tomi a Gyertek át szombat este! adásában. TV + SztárokOrigoIdén nem utaznak Thaiföldre Bódiék - "Nincs rá költségvetés"http://www.life.hu/sztarok/20151003-iden-nem-utaznak-thaifoldre-bodi-guszti-es-margo.htmlThaiföldön tölti a téli időszakot többnyire a Bódi házaspár. Margó és Guszti most azonban elárulták, idén nem utaznak el. TV + Sztárok--Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."http://www.life.hu/sztarok/20151005-bebe-esett-ki-a-sztarban-sztarbanbol.htmlLenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. TV + Sztárok--"Rékasi nem a balesete miatt távozik a képernyőről"http://www.life.hu/sztarok/20151003-rekasi-nem-a-balesete-miatt-tavozik-a-kepernyorol-nyilatkozta-rozgonyi-adam-a-baratok-kozt-producere.htmlRehabilitációra megy Rékasi Károly. A színész az orvosa tanácsára egyelőre sem a Barátok köztben nem forgat, és színpadra sem áll. Erről a minap ő maga mesélt a Fókuszban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.