Túlélte az esést az újszülött, akit 10 méter magasról dobott ki édesanyja

Forrás: Thinkstock - Illusztráció -
édesanya Kína csecsemő kidobás túlélés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodával határos módon mindössze néhány sérüléssel megúszta az esést az az újszülött kisfiú, akit 15 éves anyukája születése után néhány perccel kidobott az ötödik emeletről.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 15 éves lányt, aki nem sokkal a szülése után kidobta újszülött csecsemőjét az ötödik emeletről a dél-kínai Dongguanben – írja a People's Daily Online.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A csöppség a csodával határos módon túlélte a közel 10 méteres zuhanást, és mindössze csak a karját törte el. A gyermekre egy járókelő talált rá, ő értesítette a rendőrséget. A nyomozók szerint a tinédzserkorú lány a vele élő 19 éves barátjától esett teherbe, és a közösen bérelt lakásuk vécéjében hozta világra a kisfiút. A gyermeket azonnal kórházba szállították. Az ügy továbbra is vizsgálat alatt áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.