Erzsébet királynő interjú uralkodó hétköznapi ember Zsófia wessex-i grófné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
89 évesen még mindig ég a vágytól, hogy valami újat tanulhasson - többek között erről is beszélt Erzsébet királynő menye, Zsófia wessex-i grófné egy nemrég adott interjújában. 

Nem csupán nagyszerű anyós, hanem kiváló hallgatóság is, aki 89 évesen még mindig szeret újat tanulni – ezt állítja Erzsébet királynőről menye, Zsófia wessex-i grófné, aki a Sunday Expressnek adott interjújában beszélt arról, milyen is valójában a brit uralkodónő.

Zsófia wessex-i grófné a királynő harmadik fiának, Eduárd gróf feleségeként került a kriályi családba Forrás: AFP/Chris Jackson

„Meg lehet figyelni, milyen a királynő bizonyos helyzetekben.

Erzsébet, a színek királynője

A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikussá váltak. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára: a Life.hu cikkéért kattints ide!
Újabb királyi bébi! Hamarosan érkezik a hercegi pár gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151016-karoly-fulop-sved-herceg-es-sofia-hellqvist-hercegno-gyermeket-varnak.htmlFülöp Károly svéd herceg és felesége, Sofia hercegnő közösségi oldalukon tudatták a nagy hírt alattvalóikkal, miszerint első gyermeküket várják.Család--Eltávolították Polgár Kriszta szépségkirálynő cisztáját: Túl van a műtéten!http://www.life.hu/drlife/20151012-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-tulvan-a-muteten-es-eltavolitottak-harminc-centis-cisztajat.htmlA Babapercek vendége Polgár Kriszta volt, aki a veszélyeztetett terhességéről mesélt. Dr. Life--De édes! Sarolta hercegnőről áradozott apukája, Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20151016-vilmos-herceg-szerint-lanya-charlotte-hercegno-mar-most-igazi-kis-holgy.htmlA büszke édesapa szerint kislánya már most igazi kis hölgyként viselkedik. Család--Halálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoÚgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--Angol királynő és mozihős: II. Erzsébet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151005-angol-kiralyno-es-mozihos-ii-erzsebet-a-filmvasznon.htmlMeglehetősen ritka, hogy valakiről még életében filmet forgassanak, az meg szinte példátlan, hogy még halála előtt rendszeresen feltűnjön az alakja különböző színészek megformálásában a vásznon és a képernyőn. II. Erzsébet 63 éve uralkodik, és közben popkulturális jelenség lett – mi pedig most a Hercegnők éjszakája című friss film kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb „szerepléseit”. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.