Hatalmas pusztítást végzett a Koppu tájfun - Fotógaléria!

ítéletidő Fülöp-szigetek tajfun Koppu tajfun katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem 6500 embernek kellett eddig elhagynia az otthonát a Koppu tájfun miatt, mely a Fülöp-szigeteken csapott le, és a fővárostól 215 kilométerre északkeletre fekvő Casiguran településnél ért partot. 

Ép ésszel szinte felfoghatatlan pusztítást végzett a Fülöp-szigeteken a Koppu tájfun, mely óránkénti 215 kilométeres szélrohammal csapott le. A szélvihar keltette esőzések miatt számtalan földcsuszamlás volt a térségben, az utakat pedig sárlavina tette járhatatlanná. Mintegy 6500 embert kellett kimenekíteni otthonából.

/1510/Hatal2015101916843
Elítélték a magyart, aki egy próbafülkében nyúlt magához Angliábanhttp://www.life.hu/news/20151019-probafulkeben-vegzett-onkielegitest-egy-magyar-angliaban.htmlNégy hét börtönt és pénzbüntetést kapott az a magyar férfi, aki Angliában egy próbafülkében nyúlt magához. Állítólag nem ez volt az eslő eset. NewsThinkstockBesenyei Péter műrepülő világbajnok visszavonulthttp://www.life.hu/news/20151019-besenyei-peter-murepulo-visszavonult.htmlBejelentette visszavonulását Besenyei Péter, a műrepülő Red Bull Air Race világbajnoki sorozat egyik alapítója és 2003-as bajnoka az idei szezon utolsó, Las Vegas-i hétvégéjének vasárnapi zárónapján. News--Visszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoDrámai! Így gyilkolhatták meg Bobbi Kristina Brown-thttp://www.life.hu/news/20151010-igy-gyilkolhattak-meg-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMegdöbbentő részletek láttak napvilágot arról, hogyan végezhetett Whitney Houston lányával kedvese, Nick Gordon. News--Háromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Ugrik a családi pótlék, ha nincsenek meg a védőoltások?http://www.life.hu/news/20151014-megvonhatjak-a-csaladi-potlekot-azoktol-akik-nem-adatjak-be-a-kotelezo-vedooltasokat.htmlSúlyos következményei lehetnek a jövőben, ha egy család nem adatja be hat évnél fiatalabb gyerekének a kötelező védoltásokat. Ilyen esetben ugyanis megvonhatják a családi pótlékot is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.