Vécétartály szerelés közben szúrta le barátját egy szamurájkarddal

Forrás: AFP/Stan Honda -
rendőrség vécé szamurájkard támadás részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokon múlott annak férfinak az élete, akit egy veszekedés alkalmával szúrt vesén az egyik barátja. A vita abból robbant ki, hogy nem sikerült megszerelni a lakás mellékhelyiségében található vécétartályt. 

Az eset még 2013-ban történt, amikor egy baráti társaság együtt látott neki a szerelésnek, de a délután elfogyasztott alkohol miatt nem nagyon haladtak a munkával. A kudarc hatására a házigazda kiborult, és kidobta a részeg társaságot - írja az Origo.

Forrás: AFP/Stan Honda

A dühroham után az 50 éves budapesti férfi fojtogatni kezdte a sértettet, majd egy hetven centis pengehosszúságú szamurájkarddal vesén szúrta őt. Az áldozatot csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A támadó ellen a Fővárosi Főügyészség emelt vádat, a szúrás miatt akár 8 év börtönre is ítélhetik.

Elítélték a magyart, aki egy próbafülkében nyúlt magához Angliábanhttp://www.life.hu/news/20151019-probafulkeben-vegzett-onkielegitest-egy-magyar-angliaban.htmlNégy hét börtönt és pénzbüntetést kapott az a magyar férfi, aki Angliában egy próbafülkében nyúlt magához. Állítólag nem ez volt az eslő eset. NewsThinkstockElképesztő! Szupernő jelmezben ünnepelte 103. születésnapját a nénihttp://www.life.hu/news/20151017-mary-cotter-103-szuletesnapjat-szuperno-jelmezben-unnepelte.htmlMary Cotter egy kaliforniai idősek otthonában ünnepelte 103. születésnapját, ahol 25 éve önkéntesként dolgozik. News--Botrány! Egy 8. emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a 2 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151017-nyolcadik-emeleti-ablakbol-logott-ki-a-ket-eves-kisfiu-oroszorszagban.htmlA 8 emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a kisfiú, aki valószínűleg nem is tudta, hogy egy apró rossz mozdulat és mindennek vége. News--Így változott az arcunk, a szájunk, az orrunk: Elképesztő animáció az emberi evolúciórólhttp://www.life.hu/news/20151016-elkepeszto-animacios-videon-minden-jelenlegi-ismeretunk-az-ember-kialakulasarol.htmlA Yale Egyetem által kiadott könyvhöz készült az a szemléletes animáció, amely mai ismereteink alapján mutatja be az ember evolúcióját. Csodálatos!NewsOrigoEgyedülálló dokumentumfilm mutatja be a Csomolungma megmászását és a serpák életéthttp://www.life.hu/kult/20151018-egyedulallo-dokumentumfilm-mutatja-be-a-csomolungma-megmaszasat-es-a-serpak-eletet.htmlKínában bemutatták az ország első dokumentumfilmjét a Csomulungma északi oldali megmászásáról, egyben a csúcs meghódítására indulók segítőiről, a tibeti serpákról.KultThinkstockKiderült, milyen a hétköznapokban Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20151019-erzsebet-kiralyno-ilyen-ember-valojaban-zsofia-wessex-i-grofne-szerint.html89 évesen még mindig ég a vágytól, hogy valami újat tanulhasson - többek között erről is beszélt Erzsébet királynő menye, Zsófia wessex-i grófné egy nemrég adott interjújában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.