Baronits Gábort és szerelmét még közelebb hozta a családi tragédia

Forrás: Sunhillmédia -
szerelem Sydney van den Bosch Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évig titkolták, hogy egy párt alkotnak, pedig kapcsolatuk már a kezdetektől nagyon mély érzésekre épült. Az elmúlt hónapban egy családi tragédia még közelebb hozta egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét, Sydney van den Boscht, akik nemcsak a bajban, hanem a boldogságban is egymás mellett állnak. Úgy tűnik, hamarosan keresztszülők lesznek.

Ha egy hatalmas, szeretetteljes családot szeretnénk elképzelni, akkor elég a színész és kedvese rokonait megnézni. Ha ez a kettő még össze is adódik, akkor egy úgynevezett "szeretetbombába" futhatunk bele.

Forrás: Sunhillmédia

„Mi sohasem úgy éltük meg, hogy titkolózunk, inkább úgy nevezném, hogy közös döntésünk volt, hogy nem hoztuk rögtön nyilvánosságra a kapcsolatunkat. Eleinte saját, majd utána Gábor elhatározásából nem jelentünk meg nyilvánosan. Nem tudtuk, hogy mi lesz a kapcsolatunkkal, nem akartuk, hogy velünk, a bimbózó érzéseinkkel foglalkozzanak az emberek. Egy évre rá jött az első közös interjúnk egy magazinban, akkor már biztosak voltunk az érzelmeinkben Azóta mindenhová együtt megyünk, mindent együtt csinálunk. Jót és rosszat is. Teljesen természetes volt számomra, hogy Gábor mellett legyek azokban a pillanatokban, amikor imádott nagymamája örökre lehunyta a szemét, ráadásul az ő karjaiban.

Gábor karjaiban halt meg a nagymamája

Én külföldön voltam, amikor rosszul lett, Gábor vitte be a kórházba. Megműtötték, egy lokális beavatkozás után nem indultak be az életfunkciói. Megtiltotta, hogy a fiam szóljon, hogy kórházba került, nem akarta a pihenésemet elrontani. Gábor végig ott volt mellette. 50 volt a pulzusa, és amikor Gábor megsimogatta, felment 80-ra. Végig magánál volt, tudta, hogy Gábor mellette van, így aludt el örökre. Ha lehet mondani, akkor ez egy gyönyörű távozás volt – osztotta meg a Life.hu-val Ungár Anikó.

Ebben a szomorú pár napban én voltam Gábor egyetlen lelki támasza, hisz édesanyja, Ungár Anikó külföldön volt, és nem tudott hazajönni, hogy elbúcsúzzon az édesanyjától, fogja a kezét. Ezek a nehéz pillanatok még szorosabbra kovácsolták a kapcsolatunkat. De szerencsére nemcsak szomorú, hanem örömteli pillanatokban is egymás mellett vagyunk. Az egyik legjobb barátnőm, a második helyezett szépségkirálynő, Gitta anyai örömök elé néz, és felmerült a lehetősége, hogy mi lennénk a keresztszülei a születendő babának" – mondta Sydney, akinek már amúgy is csodás családja volt, és még egy ugyanilyet kapott ajándékba. Szerinte Ungár Anikó tökéletes anyós.

Nagyon jóban vagyok Gábor anyukájával, Anikóval is. Nem lehet szavakba önteni, hogy milyen idilli a kapcsolatom az anyósommal. A szüleink is nagyon jóban vannak egymással Gyakoriak a családi összejövetelek, például Gábor premierjén mindenki részt vesz, összeül az egész család, közös vacsorával ünnepeljük. Ennyi embert összeszervezni nem is egyszerű feladat, de nagyon hálás! Hatalmas nemzetközi családban nőttem fel, amelynek a tagjai a világ minden táján élnek. Ez Gábor számára sem furcsa, hisz az ő családjának is a nagy része külföldön él.

Bár felnőtt fejjel kapott négy fiútestvért, akikkel szintén jóban vagyok. Gáborral abban egyetértünk, hogy mindketten nagyon szerencsések vagyunk, hisz mindkét család ugyanazokat az értékeket képviseli, és mindketten szeretetben nőttünk fel. A mai világban ez ritka. Nálunk az sem meglepő, ha anyóssal felszerelkezve indulunk el nyaralni. Tervben van már egy közös utunk" – nevetett a szépség, aki a családi vállalkozásukban marketingtevékenységet folytat, ezenkívül tervezőként dolgozik egy divatcégnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.