Cuki hangyászbébi született a Nyíregyházi Állatparkban - Fotó!

Forrás: Facebook/Nyíregyházi Állatpark -
sörényes hangyász fotó állat Nyíregyházi Állatpark cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis jövevényről maga az intézmény tett közzé fotókat a hivatalos Facebook oldalán. Az állat egy hete jött a világra, és húsz perccel a születése után már az anyja hátán lovagolt. 

A sörényes hangyász az emlősök osztályába tartozik, és főleg Közép- és Dél-Amerikában őshonos. Mivel természeteses élőhelye az utóbbi években igencsak lekorlátozódott, így még fontosabb, hogy a faj fenntartásának érdekében utódok jöjjenek a világra. Bár az állat naponta akár 15 órát is alvással tölt, a szerencsésebb látogatók akár már ma is láthatják a kis jövevényt.

A Nyíregyházi Állatpark cuki új jövevénye Forrás: Facebook/Nyíregyházi Állatpark

Több millióra perelte Halle Berry férjét egy reptéri dolgozóhttp://www.life.hu/news/20151020-halle-berry-szineszno-ferjet-olivier-martinez-szinesz-beperelte-egy-repteri-dolgozo.htmlA Los Angeles-i repülőtér egyik munkatársa 1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Olivier Martineztől, amiért a színész a földre lökte őt. News--Ennél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151001-malac-furdik-a-tengerben-cuki-video.htmlZiggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás. News--Napi cukiság! Labrador takargatja az alvó kisbabáthttp://www.life.hu/news/20150927-igy-gondoskodik-az-alvo-kisgyerekrol-a-csalad-labradorja.htmlSok kutyus ma már szinte teljes értékű tagja a családnak, és együtt nőnek fel a kisgyermekkel. News--Íme Holly, Amerika leghosszabb lábú nője - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/news/20151020-holly-burt-amerikai-lany-rendelkezik-amerika-leghosszabb-labaval-es-megdontotte-elodje-lauren.htmlA 20 éves lányt sokáig csúfolták furcsa kinézete miatt, ám mióta kiderült, hogy rekordot döntött, nagy népszerűségnek örvend. News--Brutális: egy nőt megerőszakoltak, két férfit a vízbe fojtottak Dél-Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20151020-brutalis-egy-tarsasagot-tamadtak-meg-del-afrikaban-a-noket-megeroszakoltak-a-ferfiakat-vizbe.htmlDél-Afrika közbiztonság szempontjából az élhető országok listájának legvégén kullog: szinte naponta történnek brutális bűncselekmények. Legutóbb egy parkban sétáló baráti társaságot támadott meg egy tízfős fegyveres csoport – egy nőt megerőszakoltak mindenki szeme láttára, majd két férfit vízbe fojtottak. NewsOrigoDráma! Halálra gázolták a Fradi egykori, mindössze 20 éves játékosáthttp://www.life.hu/news/20151020-dobos-danielt-a-fradi-egykori-mindossze-20-eves-jatekosat-halalra-gazoltak.html20 éves korában elhunyt a Ferencváros korábbi labdarúgója, Dobos Dániel – adta hírül a klub azt követően, hogy az Origo is beszámolt a cserbenhagyásos gázolásról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.