Bereczki Zoltán musical Nika koncert Szinetár Dóra pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A musicalszínész évekig énekelt duetteket volt feleségével, közös albumokat is kiadtak - most azonban már Nikával áll színpadra.

Elképesztő koncertet adott Bereczki Zoli hétfő este a Magyar Színházban. Az Illúzió-koncerten egy teljesen új Zolit ismerhettek meg a rajongók, új partnerrel – írja a Bors. Nikával izzott közöttük a levegő, tökéletes párt alkottak a színpadon, ami természetesen rögtön találgatásokra adott okot.

Forrás:

„Minden sajnálatom ellenére, Nikának van barátja, és nem én! Annyira jól működünk együtt, nem is szeretném eltolni ilyesmivel. Ennyire jó énekesnőt nem mindennap talál az ember. Nagyon szeretek vele énekelni, remélem, ő is velem. Valóban forr köztünk a levegő, de csak szakmailag. Munkában nem lehet magánjellegű kapcsolat, nem is lépnék” – tisztázta a lapnak Zoli, aki korábban beleszeretett partnernőjébe, Szinetár Dórába, akivel összeházasodtak és családot alapítottak.

„Ebből tanulva döntöttem úgy, hogy soha többé nem keverem a magánéletet a szakmaival, mert előbb-utóbb az egyik megöli a másikat. Szakmailag a csúcson vagyok, most nem is foglalkoztat a magánéletem” – mondta Zoli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.