A menekülteket rugdosó László Petra beperelné a Facebookot

Forrás: Youtube -
Facebook menekült László Petra bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törölték az őt támogató Facebook-csoportokat, miközben a fenyegető oldalak működését engedélyezték - ezért beperelné Mark Zuckerberg cégét László Petra, a menekültek rugdosásával világhírűvé vált operatőr – írja az Origo.

Ha büntetőügye lezárul, két pert akar indítani László Petra, aki arról lett híres, hogy menekülteket próbált elgáncsolni szeptember elején Röszkénél.

Forrás: Youtube

A Facebook üzemeltetőjét azért, mert törölték az őt támogató oldalakat, a fenyegető oldalakat azonban nem. A másik perben azt a menekültet hívná bíróságra, akit állítása szerint el sem gáncsolt. Oszama Abdel-Muhszen Algahadabot azért perelné be, mert a férfi szerinte hazudik.

László Petra azt mondta az Izvesztyija című orosz lapnak, hogy a Röszkén gyerekével a karján rohanó futballedző először még a rendőröket okolta esése miatt, majd később őt. Egyébként az sem tisztázott, hogy valóban kigáncsolta-e a férfit László Petra, mert máshogy látszanak az események a különböző szemszegből rögzített felvételeken.

Nem bocsát meg a felrúgott szíriai menekült a magyar operatőrnek

Az N1TV egyik volt munkatársa, László Petra, Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, ezzel óriási felháborodást gerjesztve. A szíriai menekült férfi most azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.