Megtalálták a magára hagyott néma kisfiú édesanyját

Forrás: Origo -
édesanya kisfiú rendőrség némaság Miskolc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint beszélt a rendőrség annak a 2 és fél éves gyereknek az anyjával, akire egy férfi talált rá Miskolcon egy padon. Az asszony azonban nem jelentkezett a fiáért.

Ahogy az Origo korábban megírta, a 2 és fél éves kisfiú egy pad mellett ült Miskolcon egy vékony cipőben és nyári kabátban, amikor egy járókelő rátalált.

Forrás: Origo

A férfi elmondása szerint rögtön odament hozzá, mivel nem látott körülötte senkit, ám hiába kérdezgette, a gyerek nem tudott válaszolni, csak sírt. Azonnal hívta a rendőrséget, akiknek kedden sikerült elérniük a fiú édesanyját.

Janasóczki Attila, megyei rendőrségi szóvivő, a TV2 Tények reggelben azt mondta, tudják, hogy ki a gyerek anyja, el is érték, de a vonal "hirtelen megszakadt", és azóta sem érik el a nőt, aki továbbra sem jelentkezett a kisfiúért. A kisfiú azóta is kórházban van, és csak néhány szót beszél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.