Jóban Rosszban TV2 áramlopás Szorcsik H. Viktória gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori színésznője állítja, nem tudta, hogy budakalászi otthonába valaki az óra megkerülésével vezette be az áramot.

Nyomozást indított a rendőrség Szorcsik H. Viktória ellen – írta az Origo.hu a Hot! magazinra hivatkozva. A színésznőt az Elmű jelentette fel áramlopás miatt.

Fotó: TV2

Szorcsik H. Viktória Budakalászon párjával és kisfiával költözött be egy önkormányzati lakásba, ahova nem volt bekötve a villany. Állítása szerint pár nappal később kijött az Elmű szerelője, de nem ő tárgyalt vele, az áramot viszont bevezették. Amikor azonban megérkeztek a villanyóra-leolvasók, döbbenten vették észre, hogy az óra megkerülésével volt bekötve az áram.

„Azonnal kikapcsolták, ráadásul egymillió-százhetvenezer forintos bírsággal sújtottak, amit azóta sem fizettem be. Az áramszolgáltató feljelentést tett, a rendőrség is nyomoz az ügyben" – mesélte a lapnak a színésznő.

Nem ő az egyetlen

Galambos Lajos közel egy hónapja van előzetes letartóztatásban, mert őt is áramlopással gyanúsítja a rendőrség.
Király Viktort a hangszíne juttathatja győzelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktort-enekest-aki-jelenleg-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-a-hangszine-juttathatja.htmlAz énekes sikeresen menetel előre az amerikai The Voice-ban, és már az is egyértelmű, hogy hangszínével vette le a lábáról a zsűrit. TV + SztárokOrigoA Dirty Dancing kultikus jelentének titkairól mesélt Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-jennifer-grey-szineszno-a-dirty-dancing-kultikus-jeleneterol-mesel.htmlAki látta a filmet, örökre megőrzi magában azt a jelenetet, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Baby-t miközben a Time of my Life című sláger szól. Most néhány titok is kiderült a kultikus jelenetről. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: „Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is”http://www.life.hu/sztarok/20151021-lagzi-lajcsi-szerencsejerol-vallott-szily-noranak.htmlAz áramlopás gyanúja miatt előállított Lajcsi korábban Szily Nórának vallott az életéről, sikereiről, szerencséjéről. TV + Sztárok--Hihetetlen! 1,3 milliárdos gázsit kap egy koncertért Mariah Carey http://www.life.hu/sztarok/20151020-mariah-carey-nem-adja-olcson-magat-tobb-milliardert-lep-fel-szilveszter-ejszaka.htmlKözel ötmillió dollárt, azaz 1,3 milliárd forintot kap egyetlen újévi fellépésért a világhírű énekesnő. TV + Sztárok--A nap híre! Lindsay Lohan elnök akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151019-lindsay-lohan-indulna-a-par-ev-mulva-tartott-elnokvalasztason-ez-a-nap-vicce.htmlA botrányhős színésznő egy nem mindennapi kijelentéssel állt elő a minap: talán indul a 2020-as amerikai elnökválasztásokon. TV + Sztárok--Hatalmas tökök csaltak mosolyt Zimány Linda arcárahttp://www.life.hu/sztarok/20151019-zimany-linda-halloween-tokokkel-pozolt.htmlAz újra Amerikában tevékenykedő modell méretes tökök társaságában érezte jól magát legújabb Instagram-fotói szerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.