Tóth Gabi újra megszólalt Kovács Kati-ügyben: "Nem jött el, hát nem jött"

Forrás: Tóth Gabi / Facebook -
Tóth Gabi Sztárban sztár Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan azt megírtuk, Kovács Kati nem ment el a Sztárban sztár műsorába megnézni Tóth Gabit sőt, utána sem nyilatkozott az énekesnő produkciójáról. 

A történtekkel kapcsolatban Gabi roppant szimpatikusan és sportszerűen nyilatkozott: "Nem szeretnék ebben az ügyben állást foglalni, nagyon tisztelem őt és a munkásságát. Jó embernek tartom, biztos oka volt, hogy nem jött el, valószínűleg nem ért rá. Ő egy igazi legenda, akinek rengeteg dolga lehet. Én már azzal is megelégszem, ha a dalt mosolyogva meghallgatja, és azt érzi belül a lelkében, hogy nem hoztam rá szégyent. Ám így az újságon keresztül szeretném neki elmondani, ha ő ezt nem énekli el, akkor én sem tudtam volna átélni ezt a pillanatot" - mondta.

Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Ám az ügy nagy port kavart, ezért az énekesnő a következőket tett hozzá a Borsnak, mejd ugyanezt a Facebookon is megosztotta.

„Én ezt nyilatkoztam az ügyben, és őszintén így érzek Kati iránt!! Én nem akartam ezt nagy dobra verni... Nem jött el, hát nem jött... Ettől még számomra nem változott az iránta érzett rajongásom.. az meg, hogy utánozhatatlan Kovács Kati, tény! Én mindent megtettem hogy tisztelettel és méltóságteljesen adjam elő a dalát!!! Szeretet!!!!! Köszönöm a kommenteket ettől függetlenül...”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.