Daniel Radcliffe részegen forgatta a Harry Pottert

film forgatás Harry Potter részeg Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekként világsztárrá váló színésznek az elmúlt években sokszor az alkohol jelentette a legnagyobb támaszt, ám mára sikerült legyőznie a függőségét, és mértékkel fogyaszt. 

Radcliffe évekkel ezelőtt már bevallotta, hogy régebben komoly problémái voltak a szeszes italok miatt, sőt, volt olyan eset, hogy a világhírű varázslótanonc filmjeinek forgatására is részegen érkezett. Az amerikai Playboy magazinnak most őszintén mesélt az akkori életéről.

Daniel Radcliffe Forrás: AFP/Jason Merritt

"Tudok olyan jelenetet mutatni, amelyben látszik, hogy nem vagyok ott, semmi élet nincs a szememben, mert annyira részeg vagyok. Ha elmentem szórakozni, minden lépésemet kamerák rögzítették. Hihetetlenül idegesített, nagyon zavart, de mivel ezen nem tudtam változtatni, más megoldás kellett. Az alkohol pedig gyorsan elfeledtette, mi van körülöttem" - mesélte a színész, aki mára legyőzte a problémáit, és újra élvezi a színészettel járó előnyöket.

Béna recepciós lett Daniel Radcliffe-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-daniel-radcliffe-a-harry-potter-sztarja-recepciost-alakit.htmlDaniel Radcliffe ezer éve otthonosan mozog a színpadon és kamerák előtt, de ezúttal igazán nagy kihívással kellett szembenéznie. TV + SztárokOrigoTóth Vera vallomása: így került kapcsolatba a drogokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-toth-vera-kapcsolatba-kerult-a-drogokkal.htmlAz énekesnő könyvéből a Best idéz meglepő sorokat, amelyekben Vera a kábítószerekről beszél. TV + Sztárok--Fenyő Iván: „Nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám"http://www.life.hu/sztarok/20151021-fenyo-ivan-szinesz-uj-filmje-a-veszettek-bemutatojan-meselt-arrol-hogyan-lehet-a-noknek-a-kozelebe.htmlA színész legújabb filmjének a bemutatóján arról vallott a Life.hu riporterének, hogy még a párkeresés fázisában tart. TV + SztárokOrigoKukacok lepték el Sebestyén Balázs otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-musorvezetojenek-otthonat-lisztkukacok-leptek-el.htmlA Class Fm reggeli adásában a műsorvezető elmesélte, otthonát apró férgek lepték el és szeretne megoldást találni a problémákra. TV + Sztárok--A Dirty Dancing kultikus jelentének titkairól mesélt Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-jennifer-grey-szineszno-a-dirty-dancing-kultikus-jeleneterol-mesel.htmlAki látta a filmet, örökre megőrzi magában azt a jelenetet, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Baby-t miközben a Time of my Life című sláger szól. Most néhány titok is kiderült a kultikus jelenetről. TV + Sztárok--Bereczki Zoli Nikáról: "Valóban forr köztünk a levegő"http://www.life.hu/sztarok/20151021-bereczki-zoli-nikaval-enekel.htmlA musicalszínész évekig énekelt duetteket volt feleségével, közös albumokat is kiadtak - most azonban már Nikával áll színpadra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.