Heti hat napon át 11 órákat dolgozik a 100 éves néni

Forrás: Youtube -
fiatalosság nyugdíj hosszú élet munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reggel hattól este hétig dolgozik a 100 éves néni, aki szerint a munka tartja meg fiatalosnak a testét és frissnek az elméjét.

Néhány napja adtunk hírt a 103 éves Csodanőről, aki szerint a munka a hosszú élet titka, és máris feltűnik Felimina Rotundo, a 100 éves néni, akit ugyanez tart fiatalon.

Forrás: Youtube

„Nem hiszek a nyugdíjazásban. 65 évesen még túl fiatal voltam. Mit kezdtem volna a következő évemmel, ha nem dolgozom?” – tette fel a kérdést a néni, aki szerint attól öregszenek meg az emberek, hogy nincs mit csinálniuk, amitől romlik az elméjük.

A néni 15 évesen, egy cipőgyárban kezdett dolgozni. „Rabszolgamunka volt. Heti tíz dollárt kerestem 40 órányi munkáért, de soha nem panaszkodtam. örültem, hogy van munkám” – mondta a néni, aki manapság egy tisztítóban szolgálja ki a vásárlókat. „Addig csinálom, amíg állni bírok a lábamon és ez remélem, még sokáig így lesz” – mondta.

Esni fog a hosszú hétvégén? Nézd meg, milyen időre számíthatszhttp://www.life.hu/news/20151022-ilyen-ido-varhato-az-oktober-23-i-hosszu-hetvegere.htmlJó hírünk van azoknak, akik valamilyen szabadtéri programot néztek ki maguknak a háromnapos hétvégére: az előrejelzés szerint csapadék nem lesz, helyette azonban rengeteg napsütésben lehet részünk. NewsThinkstockTragédia! Megerőszakolták majd tömegsírba dobták a magyar nőthttp://www.life.hu/news/20151022-megeroszakoltak-a-mexikoban-eltunt-magyar-not-majd-tomegsirba-temettek.htmlA fiatal édesanya még augusztus végén tűnt el Mexikóvárosban, Iztapalapa városrész környékén. A most nyilvánosságra került hírek szerint a nőt meggyilkolták. NewsOrigoA futballpályán búcsúztatták a Fradi egykori, 20 évesen elhunyt focistájáthttp://www.life.hu/news/20151022-dobos-danieltol-a-ferencvaros-korabbi-labdarugojatol-a-futballpalyan-vettek-vegso-bucsut.htmlSzívszorító volt a cserbenhagyásos gázolásban elhunyt Dobos Dániel búcsúztatója. NewsThinkstockA karácsonyt is börtönben töltheti Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151022-lagzi-lajcsi-a-karacsonyt-is-bortonben-toltheti.htmlA mulatós sztárra, akit éppen egy hónapja vett őrizetbe a rendőrség, az ügyészség újabb három hónap előzetest kért. News--Hajléktalanokat vendégelt meg a lemondott lagziján a menyasszonyhttp://www.life.hu/news/20151021-hajlektalanokat-vendegelt-meg-a-lemondott-eskuvojen-a-menyasszony.htmlAz utolsó pillanatban lépett vissza a vőlegény az esküvőtől, a menyasszony családja azonban úgy döntött, mégis megtartja a lagzit, a násznép helyett azonban hajléktalanokat hívtak meg a fogadásra. News--Friss! Megszólalt a Miskolcon talált kisfiú anyjahttp://www.life.hu/news/20151021-megszolalt-a-miskolcon-talalt-kisfiu-anyja-allitja-nem-hagyta-el-gyermeket.htmlA jelenleg is kórházban lévő két és fél éves kisfiú édesanyja azt mondta a rendőröknek, hogy nem hagyta el a gyereket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.