Tragédia! Öngyilkos lett a sztárok kedvenc sminkese, Jake Bailey

Forrás: Instagram/byjakebailey -
öngyilkos rendőrség sminkes öngyilkosság sztárok Hollywood Jake Bailey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan világsztár, aki ne dolgozott volna együtt a 37 éves férfival, akinek holttestét a saját autójában találták meg több búcsúüzenettel. Halálát szén-monoxid-mérgezés okozta. 

Hollywood egyik kedvenc sminkesét nem csak a szakma, hanem az egész sztárvilág gyászolja. A mostanában fotósként is dolgozó férfi a halála előtt Emmy Rossummal utazott egy repülőn. A halálhír hallatán a színésznő teljesen kiborult, és Twitteren búcsúzott el barátjától – írja a Hollywoodlife.

Jake Bailey Forrás: Instagram/byjakebailey

Jake olyan hírességekkel dolgozhatott együtt, mint Kate Perry, Selena Gomez vagy Angelina Jolie, a munkái pedig a legnagyobb magazinokban jelenhettek meg. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az öngyilkosságot, de a hátrahagyott üzenetek alapján valószínű, hogy a sminkes önként vetett véget az életének.

Selena Gomez,Taylor Swift és Cara Delevingne együtt őrültködnek a kameránakhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hollywood-harom-noje-kozosen-bohockodik-a-kamerak-elott.htmlA 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadón egyfolytában kattogtak a fényképezőgépek, és a legnagyobb világsztárok álltak össze egy-két közös fotóra.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóri könyvet írthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-konyvet-irt-pozitiv-cimmel.htmlA műsorvezető pontosan tudja, milyen küzdelem, amikor egy nőnek nehezen jön össze a teherbeesés, ezért egy könyvvel segít azoknak, akiknek tanácsra és támogatásra van szüksége. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu„Viktor hangja mennyei!" - Király Viktorról áradoznak külföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktor-enekesrol-aradoznak-kulfoldon-is-az-amerikai-the-voice-kapcsan.htmlNem csupán az amerikai The Voice zsűrijét nyűgözte le a tehetségkutató műsor egyetlen magyar versenyzője, hanem az internet népét is. A Life.hu kiderítette, mit gondolnak Király Viktor tehetségéről és hangjáról külföldön. TV + SztárokOrigoÍgy incselkedett Rubint Rékával Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-rubint-reka-fitneszguru-lesz-friderikusz-sandor-musoranak-kovetkezo-vendege.htmlA fitnesz nagyasszonya lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendége. TV + SztárokOrigoBaronits Gábort és szerelmét még közelebb hozta a családi tragédia http://www.life.hu/sztarok/20151020-baronits-gabor-es-szerelme-sydney-van-den-bosch-olyan-mint-a-sorozat-joban-rosszban.htmlEgy évig titkolták, hogy egy párt alkotnak, pedig kapcsolatuk már a kezdetektől nagyon mély érzésekre épült. Az elmúlt hónapban egy családi tragédia még közelebb hozta egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét, Sydney van den Boscht, akik nemcsak a bajban, hanem a boldogságban is egymás mellett állnak. Úgy tűnik, hamarosan keresztszülők lesznek.TV + SztárokOrigoSzex helyett inkább sakkozna a 89 éves Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/sztarok/20151019-hugh-hefner-a-playboy-mogul-szex-helyett-inkabb-sakkozna-carla-howe-modell-szerint.htmlMár a Playboy-pápa sem a régi: a hírek szerint mostanság nem fehérneműben sétálgató kebelcsodák veszik körbe Hugh Hefnert, és a világ egyik legunalmasabb helye lett az ikonikussá vált Playboy-villa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.