Beperelték Arnold Schwarzeneggert egy rab halála miatt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
betegség halál Arnold Schwarzenegger rab bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori kaliforniai kormányzót egy nemrég elhunyt rab hozzátartozói vádolták meg azzal, hogy nem biztosított megfelelő körülményeket a börtönben élőknek. 

Rodney Taylor az avenali állami börtönben raboskodott 2010-2014 között, ahol elkapta a sivatagi láz nevű betegséget, amelybe később bele is halt. A család szerint ez azért történhetett meg, mert a kormányzó nem javított az intézmény körülményein, és nem tájékoztatták a rabokat a láz veszélyéről. - írja a Pulse.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Taylor hozzátartozói most pénzt követlenek a színésztől, többek között a temetés kifizetését. A 68 éves sztár ellen ennek hatására az összes olyan rab is pert indított, akik ugyancsak ebben a kórban szenvednek, így a volt politikus sokáig húzódó eljárásra számíthat.

Súlya negyedét elveszítette Schumacher http://www.life.hu/news/20151026-elkepeszto-osszegbe-kerul-schumacher-gyogykezelese.htmlElképesztő összegbe kerül Michael Schumacher gyógykezelése. A svájci villájában kiváló orvosi csoport foglalkozik az egykori pilótával, aki a Mirror hírei szerint súlya negyedét elvesztette. News--Vonat elé lökte 11 éves gyermekét egy német nőhttp://www.life.hu/news/20151026-vonat-ele-lokte-sajat-gyermeket-egy-nemet-no-a-gyerek-labat-amputalni-kellett.htmlA 31 éves anya az egyik pillanatban még nyugodtan várakozott a szerelvényre, majd egyszer csak hisztiroham tört rá, és a sínek közé lökte a fiát. A gyereknek egy hajszálon múlott az élete. NewsOrigoMeghalt a lány, aki annak idején elrabolta David Beckham szívéthttp://www.life.hu/news/20151024-kirsty-howard-a-lany-aki-elrabolta-david-beckham-szivet-meghalt.htmlRajta kívül csupán egy ember van a világon, aki ebben a ritka szívbetegsében szenved. Az orvosok néhány hetet jósoltak neki négyévesen, de ő évekig kitartott. Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen halt meg ma hajnalban. News-- Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Cinthya Dictator új frizurát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151026-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-exe-uj-frizurat-villantott.htmlGöndörített hajjal pózolt a fotóslány, akinek remekül áll az új séró. TV + Sztárok--Kibékültek az egykori cimborák! Baukó Éva és Alekosz között szent a békehttp://www.life.hu/sztarok/20151026-bauko-eva-es-alekosz-kibekultek-egymassal.htmlA Való Világ villájának falai között szövődött Alekosz és Baukó Éva barátsága, de egyszer sajnos megszakadt a jó kapcsolat. Éva és a Minden Főnevet Nagybetűvel Író Görög Csődör most jó hírrel szolgált: kibékültek, és wellnessezni is voltak együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.