Imádják a nők Peter Srameket - Ajándékokat kap tőlük

Fotó: Tv2 -
rajongó Peter Sramek Sztárban sztár ajándék fanatikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megőrülnek a rajongók a Sztárban sztár énekeséért, akit szó szerint elhalmoznak a nők különböző ajándékokkal. Van olyan, aki képes órákat várni a fiúra egyetlen aláírásért.

A 22 éves Peter nagyon élvezi a kialakult helyzetet, bár elmondása szerint kevés rajongói levél fogja meg igazán. Sok zenész elzárkózik az ilyen ismerkedési formáktól, az énekes azonban nem tagadja: lehet, hogy így fog rátalálni a szerelem - írja a Blikk.

Fotó: Tv2

"Sok klasszikus levél is érkezik a rajongóktól, úgy 1-2 igazi levél hetente, amelyben megköszönik a dedikált fotót, de kaptam már szerelmes levelet is. Ezekben általában találkozni szeretnének, randira is hívtak többen. Ha a szerelem jön, akkor jön, és mindegy, hogy rajongóval, vagy sem. Egyszerűen átvillan valami, és kész. Nem kizárt dolog, hogy majd egyszer beleszeretek egy rajongóba, el tudom képzelni. Nincs kimondottan olyan típusú lány, aki tetszene. Semmilyen lányt nem álmodtam meg, nincs olyan elvárás, hogy barnának kell lennie, vagy pedig szőkének, rövid legyen a haja, vagy pedig hosszú. Minden egyes lányban van valami szép, ami tökéletes, amivel el tudja az embert ragadni. Nekem fontos, hogy megértsen, jól érezzem magam vele, toleráns legyen, na és persze azért csinos is legyen. Ennyi az egész! Sok angyalkát kaptam már, meg a lányokkal készült közös fotóval díszített párnát is. Ez utóbbiból szív alakút is, de ajándékoztak már nekem kávéscsészét, teáspoharakat fotókkal, sok-sok plüssmacit, virágot vagy pici elefántokat amulettként. Portrékat is festettek már emlékbe rólam, de volt, aki főzött nekem, például lecsót vagy sült husit, egyszer még egy kebabszendvicset is" - mesélte az énekes, akinek van egy-két igen fanatikus hölgyrajongója is.

"Hát igazi zaklatást még talán nem észleltem, eltekintve attól, hogy vannak olyan rajongók is, akik naponta kitartóan, órákon át csöngettek, és vártak az ajtóm előtt, mert sétálni szerettek volna, és nem tudták megérteni, hogy nincs időm, nem lehet. De még nem ijesztő. Remélem, így is marad."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.