Síelni viszi csöpp kislányát Béres Alexandra - cuki fotó!

Forrás: Béres Alexandra -
kislány síelés Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év kihagyás után Béres Alexandra ismét hódolni fog téli szenvedélyének, a síelésnek. Két kislánya is vele tart, az egyéves Flóra először fog havat látni.

Remek kikapcsolódásra készül Béres Alexandra, aki az idei téli túrának síelésnek nem csak férjével és két kislányával, de édesanyjával és huga családjával vág neki. A fitneszkirálynő három éve nem állt sílécre, hogy minden rendben menjen már itthon nekiállt gyakorolni, elég szokatlan módon, szimulátoron.

Forrás: Béres Alexandra

Most, hogy jó ideje nem síeltem, az első csúszásokat követően, persze nekem is szokott izomlázam lenni. Ez a sport igénybe veszi a popsit, a combot, meg egy kicsit a hasizmot is, ami egy nőnek jó és hasznos lehet. Hamarosan négy napra felkerekedünk, Obertauernbe látogatunk, amely a leghóbiztosabb üdülőhely Ausztriában. Nem csak az én két kislányom, de anyukám és a húgom férje, és két gyerek is velünk jön. Igazi családi élményre készülünk. Panna 3 éves korában már állt sílécen, igaz, akkor még csetlett-botlott. Utána kihagytunk 3 évet. Most, 6 évesen lett érett rá, hogy megtanulja ezt a sportot. Már ő kéri, hogy tanítsam meg síelni, ugyanis hallja a barátaitól, hogy milyen izgalmas családi programon vettek részt. Nekem is örök élmény maradt a szüleimmel közös normafai síelés. A közös élményekre szükség van, hisz ezek amik összekovácsolják a családot. A gyerekeink megszületéséig mi, lányok gyakran elcsaltuk apukámat is síelni, emlékezetes, hosszú hétvégés alkalmakat szerveztünk.Rengeteg közös élménnyel gazdagodtunk, például a mai napig nevetünk rajta, ki és hogyan esett ki a felvonóból" - emlékezett vissza Szandra, aki nem fosztaná meg a hasonló élményekről gyermekeit.

Forrás: Béres Alexadra

,„A síeléshez alázattal kell hozzá állni, mozgás előtt kellően bemelegíteni az izmokat, és ami talán a legfontosabb, hogy tudásunknak megfelelő pályát válasszunk. Ma már inkább a környezet szépsége a vonzóbb számomra, de természetesen a sebességet is nagyon élvezem.De amióta gyerekeim vannak, nem vállalok kockázatot" – magyarázta Alexandra, aki annak idején még várandósan is sílécre állt.

Pannával a pocakomban még síeltem, de Flórával már nem. A pici most fog először havat látni. Mindent a szájával tesztel, biztos vagyok benne, hogy az lesz az első, hogy megkóstolja.Fontosnak tartom, hogy már most jó barátságot kössön ezzel az izgalmas, téli sportággal, ezért a kezembe fogom venni és úgy viszem egy kicsit a léceken, had élvezze ő is a síelést. A férjem viszont nem síel. Kétszer próbáltam megtanítani, de amikor bokaszalag szakadása lett, akkor úgy döntött, végleg kihagyja ezt a sportot. De minden sítúránkra velünk jön, ilyenkor beül egy hüttébe és olvas.

Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Imádják a nők Peter Srameket - Ajándékokat kap idegen nőktől!http://www.life.hu/sztarok/20151026-fanatikus-rajongok-imadjak-peter-srameket-valaki-orakig-var-ar-egy-fotoert.htmlMegőrülnek a rajongók a Sztárban sztár énekeséért, akit szó szerint elhalmoznak a nők különböző ajándékokkal. Van olyan, aki képes órákat várni a fiúra egyetlen aláírásért.TV + Sztárok--Igazi gazdasszony vált Debreczeni Zitából - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151024-debreczeni-zita-es-gianni-videken-tolti-a-hosszu-hetveget-nem-mindennapi-ruhaban.htmlA szerelmesek a hétvégén Békéscsabára látogattak, ahol egy most megrendezett gasztronómiai rendezvényre is benéztek. A pár vicces kedvében lehetett, mert még népviseletet is húztak az alkalomból. TV + SztárokOrigoKirály Viktor produkciójától elájult a zsűri - Imádják! http://www.life.hu/sztarok/20151024-kiraly-viktor-elvarazsolta-a-zsuriit-hetfon-ejjel-dol-el-hogy-tovabbjute-a-kovetkezo-forduloba.htmlÚjabb fantasztikus produkciót láthattunk a magyar énekestől, ami hallatán nem csak a zsűri, de a közönség is elájult. Viktor egyre közelebb kerül a döntőhöz. TV + Sztárok--Robert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151024-robert-downey-jr-kulonos-ajandekkal-lepett-meg-egy-beteg-kisfiut.htmlNem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka: "Fábry alkoholistának nevezett"http://www.life.hu/sztarok/20151024-fabry-sandor-alkoholistanak-nevezte-fodor-zsokat-a-sztar-kiborult-a-kijelentesen.htmlA népszerű showman évekkel ezelőtt állítólag annyira megsértette a színésznőt, hogy sokáig nem is álltak szóba egymással. Fábry Sándor azóta bocsánatot kért a kijelentéséért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.