Céline Dion rajongói kiadtak - Tényleg elhanyagolja haldokló férjét?

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Breuel-Bild/Abb -
betegség Céline Dion Disneyland énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár követői azon borultak ki, hogy Dion, ígéretéhez képest, nem igazán tölt sok időt a rákkal küzdő férjével. A hírek szerint a férfinak már nincs sok ideje hátra.

A 73 éves zenei menedzsernél még évekkel ezelőtt diagnosztizáltak torokrákot, azóta az állapota folyamatosan romlik. Az énekesnő korábban a koncertsorozatát is lemondta, hogy minél több időt tölthessen a haldokló párja mellett. René Angelil korábban azt nyilatkozta, hogy felesége karjaiban akar meghalni.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Breuel-Bild/Abb

A rajongók szerint viszont az énekesnő nem tesz eleget a kérésnek, és inkább Disneylandbe járkál a gyerekeivel. A rágalmakra Céline úgy reagált, hogy a gyermekeinek szüksége van egy kis levegőváltozásra, és ebben a nehéz időszakban mindent el kell követnie, hogy a család ne törjön össze lelkileg. A felháborodást kiváltó fotókat ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.